Vánoce jsou za dveřmi aneb tipy na vánoční dárky

Tagy:  Vánoce, dárky, mazlíčkové, nákrčníky, šály, svetry, váčky, čepičky, čepice, novorozenecké oblečení, oblečení pro psy, doplňky

Sponzorované odkazy:

Vánoce jsou za dveřmi aneb tipy na vánoční dárky

Vánoce pomalu klepou na dveře. Máte už nakoupené všechny dárky? Necháváte nákupy na poslední dny ba dokonce hodiny? Pojďme se společně seznámit s typy na vánoční dárky. Aneb udělejte radost nejen sobě, ale i vašim blízkým.

Vánoce, autor: scottfeldsteinVánoce, autor: scottfeldstein

Pro miminka

Začneme „obdarovávat“ ty nejmenší. Samozřejmostí jsou nejen hračky a sladkosti, ale také oblečení. Co třeba vyzkoušet pletené či háčkované čepičky a váčky? Tyty dárečky ocení nejen miminko, ale také maminka. Váčky jsou nesmírně praktické. Slouží místo zavinovačky, lehce se oblékají a miminka je doslova milují pro svoji hebkost, jemnost a hřejivost. Navíc tyto váčky a čepičky slouží také jako originální „oblečení“ k fotografovy. Chcete-li si vaše novorozeně nechat vyfotit a zvěčnit jeho podobu, není nic lepšího, než zvolit právě tyto váčky. Pokud nevíte, kde takové dárky koupit, vyzkoušejte Fler.cz.

Pletené váčky/kukličky, autor: merinaPletené váčky/kukličky, autor: merina
Pletená kuklička pro chlapečka, autor: merinaPletená kuklička pro chlapečka, autor: merina

Pro děti

Děti mají rády barvy, vzory, motivy apod. Vyzkoušejte veselé a barevné kalhoty, trička, mikiny, svetry apod. Zapomeňte tento rok na černé nebo šedivé odstíny. Zvolte raději něco veselejšího a výraznějšího. Co třeba fialovou, švestkovou nebo oranžovou barvu?
Ideálním dárkem pro holčičku jsou stylové šatičky a boty. Každá dívka touží být princeznou, tak proč jí tento sen nesplnit právě o Vánocích,
Chlapečkové zase vyrůstají po vzoru jejich tatínka. Napodobují ho, tak proč nezkusit právě takové oblečení, které nosí rád jejich tatínek? Udělejte radost vám, vašemu chlapci a příteli či manželovi. Kupte jim stejný svetr, nebo tričko. Samozřejmě se musí lišit ve velikosti.

Pletená čepice pro děti, autor: Eva ArnicanováPletená čepice pro děti, autor: Eva Arnicanová
Myslete i na pány, autor: dunikowskiMyslete i na pány, autor: dunikowski

Pro dámy

Dámy, ženy, slečny… kdo nemá rád módu? Snad 99% žen miluje stylové a trendy oblečení. Absolutní hit letošní zimy jsou dlouhé šály a nákrčníky. Nákrčník je vlastně šála, která je spojena na obou koncích. Šály nejsou drahé a dají se nosit téměř k čemukoliv. Jak k sukni, kalhotám, šatům, bundám, kabátům, ale dokonce i k halenkám do práce. Tyto nákrčníky a šály udělají radost nejen mladší generaci, ale i babičkám. K dostání jsou snad v každém butiku, módním obchodě, galanterii, ale i na internetu. Fler.cz doslova hýří nepřeberným množstvím těchto hřejivých doplňků.

Hřejivý a stylový šál, autor: Eva ArnicanováHřejivý a stylový šál, autor: Eva Arnicanová
Švestkový nákrčník, autor: gevaŠvestkový nákrčník, autor: geva

Dárek pro náročné

Pro ty náročnější není nic lepšího, než obdarovat značkovým oblečením. Nadělte k Vánocům dárky plné kvality a komfortu. Co třeba módní a značkové prádlo? Podprsenky, push-upky, kalhotky, boxerky, tanga, trička, korzety, župany, topy, sportovní prádlo, sexy prádlo apod. To vše a mnohem víc si můžete vybrat nejen ve vašem oblíbeném značkovém butiku, ale také na internetu.

Móda pro mazlíčky

O Vánocích byste neměli zapomenout také na vaše čtyřnohé mazlíčky. Ostylujte si vašeho pejska nebo kočičku jako ve světe celebrit. Pořiďte mu módní outfit nebo doplněk. Váš pejsek udělá parádu v krásném značkovém obojku nebo luxusním vodítkem, ale také v dokonalém a trendy outfitu. Oblečení pro pejsky je k dostání v různých velikostech a stylech. Stačí si jen vybrat.

Článek Vánoce jsou za dveřmi aneb tipy na vánoční dárky byl publikován 11. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...