Boxerky ve verzi dámské i pánské

Tagy:  spodní prádlo, boxerky, satén, krajky, bavlna, značkové prádlo

Sponzorované odkazy:

Boxerky ve verzi dámské i pánské

Boxerky, původně pánské spodní prádlo, se nyní rozšířilo i do šatníků mnoha dam. V obou verzích se totiž boxerky vyznačují pohodlím a zajímavým designerským zpracováním.

Boxerky pro dámy

V šuplících slečen a dam nacházíme v posledních letech stále častěji boxerky, tedy jejich dámskou obdobu. Jejich popularita roste a s ní i rozmanitost nabídky tohoto původně výhradně pánského spodního prádla.

Jednou z výhod boxerek je jejich souvislost se zdravím žen. Mnoho modelů je totiž vyráběno z kvalitních materiálů přírodního složení. Naproti tomu u tang či vykrojených kalhotek to svádí k používání různých syntetických materiálů, které mohou způsobovat dámám problémy.

Více materiálu na sobě ženy přivítají také v zimě. Zejména tanga a džíny jsou při nízkých teplotách nepříjemné, prostě je v nich zima.

Boxerky ve verzi pyžamové

Mnohé dámy se setkaly s boxerkami především v souvislosti s pyžamy. Bývají totiž v různých variantách součástí setu na spaní. Zde najdeme většinou modely z ne příliš pružných materiálů.

Kostky a kostičky

Kostičkované dezény budou stále oblíbené. Často bývají uplatňovány právě u pyžam. Setkat se můžeme s celou řadou barevných kombinací, zdá se ale, že stále vede červená a bílá.

Dámská kostrkovaná „klasika“Dámská kostrkovaná „klasika“

Boxerky ve veselejším vydání

Pokud máme rádi veselé potisky, při výběru boxerek budeme nadšeni. Častokrát se setkáme s opravdu zajímavým zpracováním. Již klasicky jsou boxerky zdobeny animovanými seriálovými postavičkami, zvířátky, různými předměty ze života. Zajímavou variantou jsou také geometrické a abstraktní barevné potisky. Zvířecí dezény také nemají chybu. Pro nejednu příležitost se pak hodí potisky v červené, srdce a květiny.

Barvy a obrázky pro dámyBarvy a obrázky pro dámy

Jednoduché a ženské

Řada žen preferuje ženštější spodní prádlo. Boxerky se vyrábějí i z ušlechtilejších materiálů, pružné satény či krajky nemohou chybět. Také barvy jsou mnohem decentnější.

Střízlivé z příjemných materiálůStřízlivé z příjemných materiálů

Pánské boxerky v tisíci vydání

Páni si boxerky oblíbili, dámy si zase oblíbily pohled na ně. Ať chceme nebo ne, na boxerky je nahlíženo jako na moderní a hlavně slušivé prádlo. Snad všichni výrobci spodního prádla je mají ve svých kolekcích. Setkáme se jak s boxerkami v neutrálních barvách či vzorech, tak s modely odvázanějšími, stejně jako u boxerek dámských.

Pánské v neutrálních tónechPánské v neutrálních tónech

Značkové spodní prádlo

Výrobě boxerek se věnuje také celá řada předních módních tvůrců. Ve světě se tak již stalo standardem nosit boxerky různých značek, jelikož se staly cenově velmi dostupné.

Značkové pánské boxerkyZnačkové pánské boxerky

Článek Boxerky ve verzi dámské i pánské byl publikován 11. února 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...