Styx, spodní prádlo pro všechny

Tagy:  Styx, boxerky, spodní prádlo, trenky, trenýrky

Sponzorované odkazy:

Styx, spodní prádlo pro všechny

Že je výběr spodního prádla důležitý, to je zcela jasné. Česká společnost Styx to ví také, a proto nám přináší příjemné a hezké spodní prádlo.

O firmě Styx

Styx je jedna z mála českých společností působících v oblasti textilního zboží. Začínala s boxerkami, které poprvé uvedla na trh v roce 1996. Úspěch a také rozvoj technologií pomohl společnosti rozšiřovat nabídku a vyvíjet lepší a lepší produkty. Módní trendy pak pomáhaly udávat směr.

Dnes má značka Styx v nabídce produkty pro muže, ženy i děti. Kromě boxerek si můžeme pořídit i jiné spodní prádlo, kromě toho ještě třeba trička, ponožky a plavky.

Pánská klasika

Základem nabídky spodního prádla pro pány není nic jiného než trenýrky. Typická je pro ně pohodlnost a také neutrální barevné provedení. Díky tomu se hodí pro většinu mužské populace, protože nejsou zbytečné nápadné. Tradiční je hlavně kostka a proužky, a to v mnoha variantách. Na výběr je jak tmavé tak světlé ladění.

Moderní z řady Sport

Řada trenýrek pojmenovaná jako Styx Sport sedne zejména mladším generacím. Typická je pro ně hlavně nápadná silná guma v pase s potiskem. Díky tomu se přidává k moderním trendy trenýrkám vyráběným světovými giganty v oblasti módy.

Veselé a hravé

Pokud máme chuť na veselejší vydání trenýrek, nabízejí se mnohé modely vyvedené v pestrých barvách a zajímavých vzorech. Červená a růžová tomu vévodí. Pokud se však naše drahá polovička na takovou nálož barev necítí, není nic snazšího než pořídit trenýrky v černé nebo bílé a veselých vzorech.

Stylové boxerky

Velmi moderní a pro mnohé pohodlné jsou boxerky, což je v podstatě obdoba kratších trenýrek vyrobená z elastického materiálu. Zde bylo vsazeno na klasiku, tedy na bílou a černou barvu. Modely jsou jednoduché, o to lépe však vypadají. Hladké zpracování a moderně použitá guma, to je přesně to, co přidává boxerkám atribut „sexy“.

Satén pro dámy

Boxerky jsou samozřejmě i ve verzi dámské. Mezi nejpovedenější se určitě zařadí jemné saténové, které jsou k dostání buď v jednobarevné, nebo potištěné verzi.

Jednoduché proužky

Dále se nabízejí jednodušší modely, třeba klasické kostkované nebo proužkované trenýrky v dámském provedení.

Barvy a vzory

Dámy se mohou těšit na doslova pestřejší nabídku. Třeba barevné květinové vzory jsou velmi příjemnou změnou pro mnohé ženy. Lze tak vyměnit nudné klasické prádlo a zajímavé a koukavé.

Autorem všech obrázků je styx-underwear.cz

Článek Styx, spodní prádlo pro všechny byl publikován 20. května 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...