Jarní kolekce Max Mara

Tagy:  dámská móda, minimalismus, minimal, jarní kolekce, jaro, Max Mara

Sponzorované odkazy:

Jarní kolekce Max Mara

Jarní kolekce Max Mara pro rok 2011 byla představena na letošním Milan Fashion Week. Kolekce, ze které vyzařoval jednoduchý styl mnoha tváří, nesla název Ready-to-wear. Modely jsou minimalistické, jednoduché a nikterak přehnané.

Max Mara

Max Mara je značka, která se snaží uspokojit každou ženu, ženu každého věku, stylu i velikosti. Nabízí jak oblečení pro volný čas, sportovní oblečení, tak i klasické a večerní kousky. Zakladatelem této stylové a trendy značky je Achille Maramotii.
Max Mara vznikla v poválečné Itálii v roce 1951. Zpočátku se zakladatel této značky zaměřoval převážně na pánské kolekce, ale postupem času začal navrhovat také kolekce pro ženy.

Max Mara, autor: WolfiewolfMax Mara, autor: Wolfiewolf

V jednoduchosti je krása

Jarní kolekce Max Mara je plná moderních, ale zato prostých střihů, ze kterých vyzařují na mnoha modelech hlavně zajímavé a pestré barvy. Oranžové kostýmy, křiklavě růžové šaty, žluté kabátky nebo klasicky černé šaty doplněné o výrazný, ale zato jednoduchý pásek, takové je léto dle Max Mary. Naprostou špičkou jsou kabátky na dvouřadé zapínání, sukně nad kolena do pasu, ale také dlouhé sukně, košilové šaty, jednoduchá trička a tuniky, kraťasové overaly, trenčkoty, zkrácené kalhoty se střihem mírně do zvonu, saka rovného střihu, prostřihy na látkách a mnoho dalších. Nechybí ani chlupaté a mírně průsvitné materiály. Letošní kolekce Max Mara je vskutku pestrá a velice IN. V jarní kolekci není kladen důraz na prvoplánový sex appeal, ale spíše na ženskou rafinovanost a ladnou eleganci.

Karolina Kurkova, autor: chicopic.blogspot.comKarolina Kurkova, autor: chicopic.blogspot.com

Barevné naladění

Co se týče barev a vzorů, kolekce je opravdu velmi pestrá a mnohostranná. Oproti zimní kolekci, která se nesla spíše v tlumenějších elegantních barvách šedé, hnědé, bílé, černé a světle modré. V jarní kolekci Max Mara najdete jemné vojenské barvy, béžovou, barvu velbloudí srsti, klasickou bílou a černou barvu, ale také žlutou, červenou, oranžovou a purpurovou.
Max Mara představil jak jednobarevné modely, tak i vzorové kousky v podobě proužků, puntíků a kostek.

Jarní kolekce Max Mara, autor: quietrebel.wordpress.comJarní kolekce Max Mara, autor: quietrebel.wordpress.com

Doplňky

Co se týká doplňků, nic nepřehánějte. Max Mara představil hlavně modely jednoduché a minimalistické, které byly doplněný pouze o úzký kožený pásek. Stejně tak jako šaty, kalhoty, saka, trenčkoty, overaly apod. jsou ve výrazných barvách, tak i již zmíněné pásky musí zářit.
Mezi další doplňky, které letošní léto dle Max Mary musíte mít, jsou velké sluneční brýle, větší a rozměrnější kabelky klasických tvarů a páskové boty se zavřenou špičkou.
Lodičky, tenisky nebo boty s otevřenou špičkou nechte letošní jaro raději ve vašem botníku.

Max Mara 2011, autor: thefashionvisage.blogspot.comMax Mara 2011, autor: thefashionvisage.blogspot.com

Max Mara, to je italská značka, která každou sezónu přináší kvalitní a moderní oblečení za dostupné ceny.

Článek Jarní kolekce Max Mara byl publikován 26. března 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...