Dlouhé šaty porostlé květinami

Tagy:  dlouhé šaty, trendy 2011, jarní trendy, letní trendy, květinový potisk

Sponzorované odkazy:

Dlouhé šaty porostlé květinami

Dlouhé šaty s potiskem určitě musíte mít! Jsou naprosto nepostradatelné na večerní procházky v horkém letním období. Svěží, lehké maxi šaty „porostlé květinami“ tvoří základ bohemian stylu a současně také patří mezi trendy J/L 2011. Letos vybírejte z dlouhých šaty, které jsou měkké, lehké a v jasných barvách, s romantickými květinami nebo divokými zvířecími vzory, pruhy nebo etnickým potiskem.

Sonia RykielSonia Rykiel D&GD&G Dolce&GabbanaDolce&Gabbana Elie SaabElie Saab

Představte si slunné letní ráno plné světla, svěžesti a lehkého vánku. Co máte na sobě? Já se vidím v dlouhých letních šatech, sedím pod slunečníkem u kavárny a popíjím ranní kávu. Nádherná představa.

Jaro a léto 2011 přináší změť různých tvarů, stylů a barev, od jasných barev a divokých potisků až po klasické bílé nebo jemně pudrové odstíny. Stačí jen najít ten správný styl a střih, který lichotí vaší postavě, k tomu správně zvolené doplňky a svěží letní outfit je na světě.

Max AzriaMax Azria PortsPorts

Dlouhé šaty lichotí postavě

Dlouhé šaty dokážou skrýt co povolené bříško, silnější nebo křivé nohy. Pokud navíc použijete pásek, můžete kouzlit se svými proporcemi ještě víc – někde trochu vykasat, jinde trochu stáhnout … Skvěle je, že jsou přizpůsobivé a praktické, podle zvoleného střihu a barvy se dají využít pro jakoukoliv příležitost.

ErdemErdem EtroEtro

Přední módní návrháři prezentují své skvostné výtvory na éterických modelkách, které se na molech skoro vznášejí v maxi šatech z lehké tkaniny, jež s každým krokem vlaje kolem těla.

Julien MacDonaldJulien MacDonald Jenny PackhamJenny Packham Emilio PucciEmilio Pucci Gianfranco FerreGianfranco Ferre

Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte některé z těchto odvážných střihů, jako je hlubší výstřih nebo odhalené rameno nebo třeba volánky po celé délce sukně. Nosila jste celé minulé květiny a letos se vám do nich už moc nechce? Tak zkuste etnický nebo zvířecí vzor, oba jsou letos žádané stejně jako květiny.

Zvířecí potisk D&GZvířecí potisk D&G Zvířecí potisk BlumarineZvířecí potisk Blumarine

Jak nosit dlouhé šaty

Velmi se mi líbí kombinace rudě červených šatů s kůží – kožený pásek, kabelka a gladiátorky. Ostatní doplňky by měly být také z kůže, dřeva nebo zlata.

Červená barva a kůžeČervená barva a kůže

Některé dlouhé šaty s potiskem květin nebo etnických vzorů vypadají moc pěkně s širokým páskem – ten volte podle stylu šatů.

Boho stylBoho styl

Pokud jde o obuv, nejvhodnější jsou gladiátorky nebo elegantní jednoduché ploché sandály. Pokud toužíte podívat se na svět z výšky, neuděláte chybu ani v sandálech s platformou.

K dlouhým šatům vypadají nejlépe gladiátorkyK dlouhým šatům vypadají nejlépe gladiátorky

Článek Dlouhé šaty porostlé květinami byl publikován 2. května 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...