Tuniky ocení i plnoštíhlé ženy

Tagy:  Dámské tuniky, trendy tuniky, tuniky pro plnoštíhlé, trend 2011

Sponzorované odkazy:

Tuniky ocení i plnoštíhlé ženy

Tuniky jsou nádherné oblečení, které opět patří mezi nejžhavější módní trendy roku 2011. Letošní tuniky hýří vzrušujícími barvami a funky potiskem. Jsou ušity z lehké tkaniny a dokážou skrýt nejednu nedokonalost. A to není jejich jediná přednost, díky jejich univerzálnosti si je můžete obléci do práce, na pláž nebo i na párty.

TunikyTuniky

V trendy módě jsou tuniky velmi populární, vždyť každá žena chce být elegantní a ráda doplňuje svůj šatník oblečením, které se hodí pro téměř každou příležitost. Jistě jste si všimly, že obchody se již dávno plní neuvěřitelným množstvím tunik rozličných střihů, barev a stylů. Díky tomu si mezi nimi může vybrat každá žena bez rozdílu věku a proporcí.

Tuniky jsou obecně delší topy, které spadají přes boky do poloviny stehen. Můžete je nechat volně rozevláté kolem těla nebo si zvýraznit štíhlý pas pomocí širokého pásku. Vykasaná tunika v horní poloviny těla může zakrýt povolené bříško nebo kulatější pozadí.

Tuniky rozmanitých střihů a stylůTuniky rozmanitých střihů a stylů

Pokud si chcete svůj šatník trochu okořenit, doplňte ho o bílou tuniku s vyšíváním, asymetrickým střihem nebo nevšedním potiskem. Zkuste třeba geometrické vzory, zvířecí zvory, etno styl nebo květinový potisk, ten si letošní sezóna nejvíce žádá.

Vyšívaná tunikaVyšívaná tunika

Potištěné tuniky jsou módní a zábavné, přináší půvab a originalitu do vašeho stylu. Vzhledem k tomu, že jsou tuniky volné, poskytují pohodlí, ale v žádném případě neubírají ženskost.

Pravý stylový kousek

Osobitá tunikaOsobitá tunika

Ten pravý stylový kousek si musíte najít. Tu správnou tuniku, která bude v souladu s vaší osobností a stylem a nemusí to být jen jeden jediný styl. Vyberte si elegantní městskou, ležérní uvolněnou, jednoduchou nebo více stylovou, která se bude hodit na zadní nebo koktejl párty.

Sezóny naštěstí striktně nediktuje styl a střih, ať už si vyberete římský střih nebo s balonovým efektem, A-linii nebo antiku, kimonový nebo etno styl, vždy budete absolutně trendy.

Trendy tunikaTrendy tunika

Materiál

Horké dny vyžadují lehčí materiály, samozřejmě se dají sehnat i plátěné vyšívané tuniky, které využijte během chladnějšího jara. V každém případě vybírejte z kvalitnějších materiálů, aby nedráždily vaši pokožku.

Kombinace:

Tuniky a džíny nebo kalhotyTuniky a džíny nebo kalhoty

Tuniku kombinujte s legínami, černými i bílými kalhotami nebo i džínami.

Tuniku podle stylu a příležitosti dolaďte doplňky.

Do pasu si nemusíte dávat jen pásek, ale můžete si tam uvázat i pásek.

Článek Tuniky ocení i plnoštíhlé ženy byl publikován 19. května 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...