Co si obléknout, abyste vypadali štíhlejší?

Tagy:  postava, boubelky, plnější tvary, problematické partie, šaty, tunika, košile, plavky

Sponzorované odkazy:

Co si obléknout, abyste vypadali štíhlejší?

Móda se řídí nejenom trendy, ale dokáže také v mnoha ohledech pomoci. Dobře zvolené šaty podtrhnou vosí pas, štíhlé nohy, opticky prodlouží postavu a podobně. Pokud máte nějaké to kilíčko navíc, pak vás asi nebudou příliš zajímat mini šaty, ale takové kousky, jež elegantně a s grácií odpoutají pozornost od problematických partií a naopak se zaměří na tu část těla, kterou je možno vyzdvihnout. Podívejte se, které kousky by pro vás plnoštíhlejší, neměly chybět ve skříni.

Košile na nekonečně způsobů

Vděčnou variantou pro větší bříško, jsou rozhodně košile, které jsou neskutečně v kurzu. Vybrat si můžete z opravdu široké škály, a proto jich doma můžete vlastnit desítky a přesto bude každá jiného stylu. Jednou z nich je moderní džínovina, kterou lze snadno kombinovat k teniskám a ležérnímu stylu jakožto takovému, pak jsou zde také elegantnější halenky do kanceláře nebo na večeři, které mohou být zdobené například krajkou či zajímavou aplikací v oblasti trupu.

Autor: asosAutor: asos

Vsaďte na délku

Chcete-li schovat objemnější lýtka i stehna, nemusíte se nutně oblékat neforemně a nemoderně, dnes existují spousty krásných modelů, které zakryjí nedostatky a vy se budete cítit sexy a vypadat skvěle. Pořiďte si na léto rozhodně oversize šaty, jež schovají problematické partie a naopak upozorní na plný dekolt, který vám jistě nechybí. Obdobné modely zakoupíte v obchodech Ulla Popken, C&A ne F&F.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Šortky i pro boubelky

Fakt, že vlastníte větší bříško ještě neznamená, že si nemůžete obléknout šortky a budete i v těch největších parnech odkázáni na dlouhé kalhoty. Místo klasických bokovek si ale pořiďte variantu s vyšším pasem, která bříško chytře zakryje. K šortkám si pořiďte volnější tuniku nebo tílko na široká ramena, jež noste uvnitř spodního dílu. Takto nenápadné vrstvení je velmi efektivní.

Autor: modclothAutor: modcloth

Ukažte pas!

Spousta silnější žen žije v domnění, že je lepší obléknout si neforemný ,,pytel od brambor", který schová naprosto vše. Opak je ale pravdou, měli byste se naučit nosit takové kousky, které dovedou ukázat nebo případně vytvořit pas. Skvělou volbou jsou, obzvláště na jaro a léto, šaty pod kolena s áčkovou sukní, jež schová větší zadeček a nohy a naopak díky jemnému pásku oddělí pas. O své problematické partie se nemusíte obávat a konečně se ciťte žensky.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Hurá k vodě

A co si obléknout k vodě, když udeří ta největší horka? Je zcela pochopitelné, že se po přehradě či pláži nechcete promenádovat v titěrných bikinkách, které na problémové nohy a zadeček akorát upozorní. Pořiďte si proto tankiny s vyšším pasem a objemnější podprsenkou, jež vám budou dokonale sedět a navrch si obstarejte praktické pareo. Vybrat si můžete například v F&F, kde jsou k dispozici skvělé modely jak v průsvitné, krajkové, tak barevné variantě. Ve fantazii se meze nekladou, tak vybírejte dle vlastního vkusu a nálady.

Autor: modclothAutor: modcloth

Článek Co si obléknout, abyste vypadali štíhlejší? byl publikován 11. června 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...