Dámské letní šaty 2011 – musí být vzdušné a lehké

Tagy:  trendy 2011, letní trendy, letní šaty, maxi šaty, vzdušné šaty, tuniky

Sponzorované odkazy:

Dámské letní šaty 2011 – musí být vzdušné a lehké

Vždy je tak těžké najít ideální letní dámské šaty, které jsou pohodlné, ale zároveň i ženské a lichotivé. Ideálně by měly být vyrobeny z lehké a vzdušné tkaniny, tak aby se daly nosit celý den nebo i na pláž. Existuje mnoho modelů, kde ale hledat ty pravé?

Výběr dokonale padnoucích šatů je ošemetná věc a je třeba vzít v úvahu celou řadu důležitých věcí:

Materiál: lehké, vzdušný a nejlépe i chladivý

Barva: světlá, tmavá, pestrá, zde se hranice nekladou. Záleží na vašem vkusu a mnohdy i odvaze.

Délka: mini, nad kolena, pod kolena nebo až na zem. V poslední době se také hodně mluví o délce do poloviny lýtek.

Nevinné bílé šaty

Bílé šaty bez ramínekBílé šaty bez ramínek Krátké bílé šatyKrátké bílé šaty

Existuje snad jiná barva, které by více charakterizovala nevinnost a čistotu? Předveďte se, ukažte, jaká jste nebo jen tak předstírejte nevinnost. Bílé šaty s vyšíváním nebo s madeirou krásně zvýrazní opálenou pleť. Hodí se k nim džínová bunda, kožený pásek a dřeváky.

Vzdušné koketní šaty

Květinové šaty s volánkyKvětinové šaty s volánky Extra krátké vzdušné šatyExtra krátké vzdušné šaty

Jsou jemné, pohodlné, vzdušné a často s květinovým vzorem. Velké květiny představují odvahu a svobodu a drobné květiny ve světlém podání prozrazují romantický charakter své nositelky. Neopomenutelnou součástí takových šatů jsou volánky buď v dekoltu, nebo na spodním okraji. Doplňky volte v romantickém stylu – korále, široký klobouk nebo šátky.

Dlouhé šaty

Maxi šaty s potiskemMaxi šaty s potiskem Dlouhé žluté šatyDlouhé žluté šaty

V létě využijete i dlouhé šaty, které jsou letos velmi žádané, protože patří k hot trendům. Tento typ šaty patří k bohémskému stylu, jsou ženské a pohodlné. Oceníte i jejich maskovací efekt, dokážou zakrýt nejednu nedokonalost, kterou se vám do léta nepodařilo odstranit. Obujte k nim ploché sandálky nebo gladiátorky, velké sluneční brýle a přes rameno objemnější tašku. Pokud zvolíte dámské šaty v pastelových barvách, můžete si obout sandály v odvážnějších barvách. Jestliže ale chcete být opravdu trendy, zvolte tyrkysové maxi šaty. Široký pásek se zase skvěle vyjímá na šatech s květinovým potiskem.

Tunika jako šaty

Tunika se zavazováním v pase se vyrovná šatůmTunika se zavazováním v pase se vyrovná šatům Dlouhý kaftanDlouhý kaftan

Ve velkém vedru oceníte krátké šaty nebo delší tuniku s páskem. Volná vzdušná tunika se hodí třeba i na pláž, jednoduše si ji oblečte na plavky a jděte k moři. Doplňky, které podtrhnou takovýto model, by měly být robustnější, nezapomeňte ani na slamák, ploché sandály a hlavně pásek.

Článek Dámské letní šaty 2011 – musí být vzdušné a lehké byl publikován 30. května 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...