Za mořem s kufrem Samsonite

Tagy:  cestování, kufry, tašky

Za mořem s kufrem Samsonite

Chystáte se na dalekou cestu za sluníčkem Vašim autem? Autobusem? Nebo na krátkou, ale o to únavnější cestu letadlem? Ať už je to tak či onak, tak kvalitně udělaná cestovní taška tuto cestu mnohonásobně zpříjemní. Protože utrhnutý zips, protrhnuté dno nebo urvané ucho je to, co dokáže z Vaší cesty udělat peklo na zemi – a to doslova, pokud zrovna stojíte kilometr od Vašeho apartmánu či stanu a motorová vozidla mají dále vjezd zakázán.

Na trhu je stále větší množství výrobků a značek, a ačkoliv se zdá, že se od sebe téměř neliší, tak je to jen zdání. Produkty lety prověřených výrobců se často s těmi novými nedají vůbec srovnávat. Nemusí to být pravidlem, ale noví hráči na trhu mnohdy své nižší ceny kompenzují nekvalitním materiálem i horším provedením. Potom se Vám takovéto tašky rozpadají v rukou v těch nejnevhodnějších chvílích (ale to už je Murphyho zákon schválnosti). Ať už si tedy vybíráte tašky na rameno nebo brašny na notebook 15,6", tak je dobré vsadit na prověřeného výrobce. A tím je právě Samsonite!

Tato firma, jejíž kořeny sahají až do roku 1910, je zárukou spokojené dovolené – a jejich cestovní tašky patří mezi ty nejlepší na trhu. Stoletá tradice navíc zaručuje, že jejich designéři vědí, co dělají. Nestane se Vám tedy, že kvůli špatnému rozvržení nebudete mít kde dát své věci, či že se Vám poutko zadře do ramena. A to hlavně v oblastech jižní Evropy (ale i v tropických zemích po celém světě) oceníte dvakrát tolik.

Ale právě u takovýchto známých značek je třeba dávat si pozor na místo, kde je nakupujete. Trhovci, kteří nakupují falšované zboží a přelepují loga firem, dnes nejsou žádnou neznámou. Proto když už se rozhodnete své peníze investovat do něčeho pořádného, tak je dobré nakupovat na místě, kde máte záruku, že zboží, které dostáváte, je opravdu tím, za co se vydává. Takovýmto místem je kupříkladu e-shop Samsonite-Kufry.cz. Proto tam vyrazte pro kvalitní kufry třeba ještě dnes!

Článek Za mořem s kufrem Samsonite byl publikován 18. července 2011 v 15.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...