Dámské barevné gumáky

Tagy:  dámské boty, obuv, boty, holínky, holiny, gumáky, barevné gumáky

Sponzorované odkazy:

Dámské barevné gumáky

Veselé, trendy, originální, bláznivé a přesto moderní jsou barevné gumáky nejen do deště. Tato kvalitní a populární obuv není moderní pouze v zahraničí, ale i u nás v Čechách. Pojďme si barevné holinky společně představit.

Barevné holinky

Gumáky, již byly navrženy britskou společností Evercreatures, jsou v poslední době neuvěřitelně populární a IN. Tuto obuv oceníte nejen v deštivém počasí, ale také v zimním období, kdy nám rozmarné počasí dokáže nadělit neočekávané překvapení. Díky jejich neotřelému a přesto modernímu designu je jistě dokážete obout i na cestě do města nebo do přírody.

Barevné a zdobené gumáky jsou to pravé, autor: mylifeasateenagebloggerBarevné a zdobené gumáky jsou to pravé, autor: mylifeasateenageblogger

Kvalitní obuv

Dámské gumáky Evercreatures jsou vyrobené z odolného a nepromokavého materiálu. Vyplatí se investovat do kvality, než kupovat levné náhražky těchto bot. Laciné holinky nedokážou vaši nohu ochránit proti povětrnostním vlivům, a co se týče zdravotního hlediska, není to také žádná sláva. Kvalitní barevné gumáky by měly být uvnitř vybaveny bavlněnou výplní, která udržuje nohy nejen v teple, ale také v suchu. Gumáky jsou dobře tvarovány, jsou pevné a přizpůsobivé každé noze. Vaše nohy se tak budou cítit jako v peřince a navíc zajímavé barvy a potisky dokážou oživit váš šatník.

autor: ganesha.isisautor: ganesha.isis

Kam si obout tyto gumáky?

Barevné gumáky nejvíce využijete při nepříznivém počasí do přírody, na houby, do lesa, k vodě, ale také během slunečního dne do města apod. Od dnešní doby je můžete přestat považovat za obuv do deště, ale za stylové módní vybavení pro každou ženu, s jejichž pomocí na sto procent zaujmete.

Hit městských ulic

Stále váháte a přemýšlíte, zdali si tyto barevné a trendy gumáky pořídit? Neváhejte! Dámské barevné holínky jsou pro letošní rok to pravé. Dříve se holinky nosily pouze jako pracovní obuv nebo jako hobby boty např. pro rybáře a houbaře, ale dnes je tomu úplně jinak. Stylové a trendy „rybářky“ potkáte na každém rohu. Jsou totiž moderní, stylové a mají šmrncovní design. Na zahraničním, ale i českém trhu je nepřeberné množství vzorů, barev a stylů. Dámské barevné gumáky vám zlepší náladu i v tom nejbláznivějším počasí.

Zábavné oblékání

K barevným gumákům si můžete obléknout téměř cokoliv. Šortky, džíny, tříčtvrteční kalhoty, elasťáky nebo jiné barevné legíny, sukně ba dokonce i šaty. Tato moderní obuv se dá sladit s čímkoliv. Lákají vás boty s kytičkami, puntíky, kostičkami, extravagantním designem, motýlami či beruškami, hurá na nákupy. Dámské barevné gumáky jsou k dostání na každém rohu a sluší opravdu každé ženě.

Srdíčkové, autor: antondeSrdíčkové, autor: antonde
Fialová barva je stále IN, autor: antondeFialová barva je stále IN, autor: antonde
Černo-bílá klasika, autor: antondeČerno-bílá klasika, autor: antonde

Článek Dámské barevné gumáky byl publikován 9. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...