Kolekce bot na podzim 2013

Tagy:  obuv, kolekce, doplňky, móda, oblečení, materiál, podzim, barvy

Sponzorované odkazy:

Kolekce bot na podzim 2013

Obchodů s obuví dnes existuje nepřeberné množství a některé kousky dokonce můžeme zakoupit i v prodejnách s oděvy či doplňky, proto výběr těch správných bot není vůbec jednoduchý. Co se podzimní obuvi týče, měla by splňovat několik kritérií, mezi které patří určitě odolnost vůči dešti, pohodlnost a v neposlední řadě barevné provedení, které určitě nekoresponduje s letními trendy. Inspirujte se podzimními kousky, které zahřejí a potěší zároveň.

Holinky jsou v módě již několik let a ani letos nebudou out. Pokud jste si jejich módu oblíbili, děláte dobře, neboť právě gumáky jsou nejpraktičtější podzimní obuví do nepohody a navíc mohou i skvěle vypadat. Neholdujete infantilním květovaným a jinak barevným vzorům? Pak vsaďte na elegantnější variantu v podobě gumákových kozaček například od značky Rag & Bone Hunter.

Gumáky v elegantnějším provedení, autor: rag-boneGumáky v elegantnějším provedení, autor: rag-bone

Semiš je poměrně kontroverzním materiálem, který má v módě své jasně dané místo a to je právě v obuvnictví. Zatímco některé doplňky či oděvy z toho materiálu vypadají nevkusně, kozačky na vysokém podpatku jsou trefou do černého. Pořiďte si například tyto v béžové barvě, které se skvěle hodí ke všem přírodním odstínům, jež jsou pro podzim tolik charakteristické. Na co si ale dejte pozor je promokavost bot, proto je nezapomeňte ošetřit impregnací.

Semišky na vysokém podpatku, autor: my theresaSemišky na vysokém podpatku, autor: my theresa

Podzim je ideální roční období pro pohodlné obutí, které vám deštivé a sychravé dny udělá daleko snesitelnější. Žijete v domnění, že boty bez podpatku nemohou být stylové? Pak se přesvědčte o opaku, díky této jednoduché variantě trendy kotníčkových kozaček. Nosit je můžete jak ke kožené bundě, tak k podzimní parce.

Stylové kotníčkové kozačky, autor: julesbStylové kotníčkové kozačky, autor: julesb

Ani kovbojským botám letos ještě neodzvonilo a těm nízkým v černém sexy provedení se stříbrnými cvočky už rozhodně ne. Pokud takové ještě nemáte, pak si je do svého šatníku koukejte neprodleně pořídit.

Kovbojky vám nesmějí chybět, autor: jades24Kovbojky vám nesmějí chybět, autor: jades24

Zapomenout nesmíme ani na kecky, které se skvěle hodí jak k džínám, tak ke kožené bundě. Ovšem přeci jen se teploty nešplhají příliš vysoko a v klasických plátěných teniskách by vám byla opravdu zima. Pořiďte si proto koženou variantu, která zahřeje a nepropustí jedinou kapičku.

Kecky v koženém provedení, autor: thedressingroomKecky v koženém provedení, autor: thedressingroom

Článek Kolekce bot na podzim 2013 byl publikován 21. října 2013 v 21.15 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...