Jak ,,slimky“ užijete na podzim?

Tagy:  dámské oblečení, móda, kalhoty, slimky, slim kalhoty, úzké kalhoty, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

Jak ,,slimky“ užijete na podzim?

Úzké džíny, známé také jako ,,slimky" jsou nesmrtelným módním hitem, který snad nikdy nemůže vyjít z módy. Jeden rok jsou v kurzu kožené modely, další s roztrhanými švy, poté se objeví pestrobarevné kombinace a nakonec vysoký pas jako v minulých dobách. Ať tak či onak, úzké džíny neustále bodují. Ohromnou výhodou slim džínů je fakt, že je můžete bez obav nosit po celý rok, neboť v létě se najdou chladnější dny a v zimě vás mohou příjemně zahřát. Víte, jak s čím slimky nosit na podzim? My vám poradíme!

Nechejte vyniknout boty

Pořídili jste si na letošní podzim a zimu extra vysoké kozačky, které vás stály polovinu výplaty? Pak byste je neměli schovávat a ba naopak je nechejte pěkně vyniknout. Pořiďte si extra úzké černé slim džíny nebo kožené kalhoty, které do vysokých bot skvěle padnou a nechají tak vyniknout jejich krásu a zároveň jednoduchost.

Autor: LISAMICHELE-CDXCIAutor: LISAMICHELE-CDXCI

Jen tak do města

V zaměstnání potřebujete vypadat elegantně, ne-li dokonce formálně? I přesto se ale neobejdete bez ležérnějšího outfitu, ve kterém můžete vyrazit jen tak do města. Takové look by měl být komfortní, ale přesto stylový. Chybět by vám proto neměly jednoduché slim džíny, ideální ve vyšisované světlé barvě, teplejší pletený svetr a prostorná kabela, do které směstnáte i nákup nebo odpolední svačinu.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Školní rebelka

jednoduché černé slimky by neměly chybět v šatníku žádné ženy, ale i mladší dívky, která jistě ocení jejich jednoduchost, variabilitu a možnost, kombinovat je prakticky se vším. Teenagerky by se měly oblékat barevně a podstatně odvážněji a veseleji, než pracující ženy. Pokud jste mladší 20-ti let, nebojte se obléknout úzké černé slim kalhoty, přidejte vtipnou mikinu s potisky a kabelku ve výrazné barvě. A voilá, stylový look je na světě.

Autor: SUSAEZAutor: SUSAEZ

Ve velikém provedení

Letošní podzim jsou v módě oversize kabáty a saka, která dokonale vyniknou především na velmi štíhlých postavách. Pakliže si hodláte pořídit obdobný kabát, zapomeňte na volnější džíny nebo společenské kalhoty. Oversize oblečení vyžaduje kontrasty v podobě úzkých kalhot, díky kterým větší rozměr skvěle vynikne. Opět proto oblečte jednoduché černé slim džíny nebo leginy.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Holinky do nepohody

Letos jsou samozřejmě opět v kurzu holinky, ale ne ledajaké. Zatímco v loňských sezónách letěly modely s puntíky, mašličkami, pruhy a nejpodivnějšími motivy, letos se zaměřte na luxusnější varianty v trendy podzimních barvách jako je khaki, nachová, vínová nebo třeba okrová. Skvělou variantou jsou holinky od značky Zapezzi, které vydrží veškerou vlhkost a navíc vás zahřejí. A v kombinaci s úzkými černými slimkami, jim jednoduše nebudete moci odolat.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Článek Jak ,,slimky“ užijete na podzim? byl publikován 18. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...