Móda pro podzim 2011 – ovládne červená barva a severské vzory

Tagy:  podzim, kozačky, balerínky, červená, doplňky, kůže, semiš

Sponzorované odkazy:

Móda pro podzim 2011 – ovládne červená barva a severské vzory

Podzim je jedno z nejzábavnějších módních období, proto si ho i Vy náležitě vychutnejte! Užívat si můžete teplých pletenin, barevných kabátků, balerínek s nízkým podpatkem anebo kombinovat semišové kozačky s lehkou tunikou, která bude ozdobená pouze výrazným maxi páskem. Zkrátka letošní podzim je vše dovoleno! Nebojte se vytvářet a vymýšlet zcela originální a jedinečné kombinace.

Hra s materiály

Hrajte si s barvami a materiály! Letošní podzim 2011 vévodí kůže, semiš, pletenina a kožíšky. Co se týče barev, převažují hlavně přírodní palety až po ostře červenou barvu, nestárnoucí a stále moderní černobílá kombinaci a samozřejmě šedivá barva. Pokud vám z loňska zůstal v šatníku svetřík nebo tunika v oranžovém odstínu nebo lesní zeleni, můžete si jí stejně tak jako loni i letos obléknout.

Velký návrat

Víte, které čtyři základní věci by neměly ve vašem podzimním šatníku chybět? Jsou to: kožešiny, pleteniny, severské vzory a červená barva. Buďte na podzim nepřehlédnutelné a IN. Zapomeňte na temné barvy, podzim se pomalu blíží a vy byste si měla uvědomit, že toto často sychravé počasí je třeba náležitě rozzářit. Jak jinak než v pestrých barvách. Útěchou vám může být to, že letošní podzimní a zimní kolekce si návrháři vypůjčili mnoho prvků z léta. Stačí si jen přiobléct teplý svrchník a hurá do ulic.

Červené doplňky, autor: Ed YourdonČervené doplňky, autor: Ed Yourdon

Ostře červená

Rudá, světle červená, sytě červená … objevuje se všude. Nejen na oblečení, ale také v různých doplňcích, včetně bot. Červená barva sluší jak tmavovláskám, tak blondýnkám a navíc se dá skvěle kombinovat s ostatními barvami. Skvěle budete vypadat v kombinaci se smetanovými tóny, hnědou, karamelovou anebo i hořčicově žlutou barvou.
Už máte ve svém šatníku červenou kabelku, kozačky, sukni nebo červené džíny? Pokud ne, hurá na nákupy. Červené oblečení zkrátka musíte mít i Vy.

Červená barva k podzimu patří – autor: ishaneČervená barva k podzimu patří – autor: ishane

Severské vzory

Stejně tak jako loňský rok, tak i ten letošní dává zelenou severským vzorům. Tento módní hit doslova zažívá moderní boom. Severské vzory se hodí nejen na volný čas, ale i do společnosti, do práce nebo na důležité schůzky. Dlouhé svetry s menšími geometrickými severskými motivy jsou to pravé!

Pleteniny se severskými vzory v kombinaci s červeno-černou barvou jsou naprostým hitem číslo jedná, autor: polyvorePleteniny se severskými vzory v kombinaci s červeno-černou barvou jsou naprostým hitem číslo jedná, autor: polyvore

Slovo závěrem

Co dodat v závěru? Snad jen to, že k červené barvě a svetru se severskými vzory se hodí chlupaté třásně. Co se tím má na mysli? Kožešinové botičky, které vás v chladném podzimním počasí krásně zahřejí, ale navíc s nimi uděláte velkou parádu. Nosí se ve všech přírodních barvách. Ti odvážnější mohou zvolit volné kozačky s třásněmi.

Článek Móda pro podzim 2011 – ovládne červená barva a severské vzory byl publikován 16. září 2011 v 23.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...