Oblečení Gate – brána do světa módy

Tagy:  gate, společnost, značka, móda, cena, sortiment, zboží, sleva, obchod

Sponzorované odkazy:

Oblečení Gate – brána do světa módy

Ve světě módy se pohybujeme na několika stanovištích, které každý jedinec vnímá naprosto odlišně. Ne každý se narodil do oděvního průmyslu a proto ho zákonitě nemusí vyhledávat, jiní si zase bez nejmodernějších topů a doplňků svůj život nedovedou představit. Ať již patříte do jakékoliv skupiny, neznamená to, že do kolektivu buď nezapadnete a nebo z něho naopak budete vyčnívat. Nejvíc ze všech aktivit vás nebaví nákupy jakéhokoliv druhu? Nepotrpíte si na extravagantní kousky? Milujete podpatky a barevné kabelky? Mezi prodejními pulty jste jako ryba ve vodě? Ať tak či tak, oblečení módní značky Gate je to pravé pro vás.

Oblečení Gate, to je styl a trend, autor: GateOblečení Gate, to je styl a trend, autor: Gate

Buďte stále IN

Společnost Gate je stará bezmála pár let a přesto se v módní branži dosti rozšířila a hlavně oblíbila. Nabízí oděvy neformálního stylu pro mladistvé, ale i starší ženy a muže. Značka je populární po celém světě a v České republice vlastní desítky krámů, které jsou dennodenně přeplněny a vydělávají statisíce korun. Proč je Gate mezi širokou veřejností na takovém vrcholu? Odpověď je poměrně jednoduchá, oblečení na pobočkách je dle poslední módy v kombinaci s nízkou cenou. V období slev se v krámech dveře netrhnou, jelikož jednotlivé kousky pořídíte opravdu za ,,směšné ceny“. Přesto, že jsou oděvy cenově dostupné, o jejich kvalitě nemůže být pochyb. Materiály jsou prvotřídní a většina kusů je ze stoprocentní bavlny. Tyrkysový neonový nápis o čtyřech písmenech láká potencionální zákazníky taneční hudbou, barevnými regály a podmanivou výlohou plnou těch nejvíce trendy kousků

Oděvy Gate jsou nejenom stylové, ale také velice levné, autor: pixmixOděvy Gate jsou nejenom stylové, ale také velice levné, autor: pixmixModerní kalhoty všeho druhu pořídíte za pár korun, autor: stephano-nesvileModerní kalhoty všeho druhu pořídíte za pár korun, autor: stephano-nesvile

Sortiment

Jak již bylo řečeno, sortiment je určen pro širší věkovou skupinu obou pohlaví, avšak ženská část je nepatrně protěžovaná. Hned u vchodu totiž narazíte na oděvy, určené dámám a až v zadní části obchodu si na své přijdou i muži. Móda pro ženy je rozdělena do několika stylů, sportovnější mikiny, trika, bundy a dokonce tepláky jsou většinou v pastelových barvách a obsahují vtipné obrázky či zajímavé potisky nápisů. Elegantnější kabátky, tuniky, topy, svetříky a další mají ty nejmodernější střihy a k dostání jsou i ve velikostech XS a XXL. Co se doplňků týče, výběr je široký. Zakoupit si můžete obuv dle aktuálního ročního období a stylové kabelky či plesová psaníčka. Drobná bižuterie je v obchodě samozřejmostí. V neposlední řadě je pro vás v každé kolekci připraveno spodní prádlo, stojící okolo 200 Kč. Pánské odvětví vyhovuje jak sportovním mužům, shánějícím trika, mikiny a jeany, tak elegantnějším typům toužícím po košili a nebo kabátu.

Nebojte se barev, v kurzu jsou i na podzim, autor: GateNebojte se barev, v kurzu jsou i na podzim, autor: Gate

Článek Oblečení Gate – brána do světa módy byl publikován 21. října 2011 v 22.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...