Zimní kolekce Deichmann – neodolatelné pokušení v podobě kozaček

Tagy:  Zimní kolekce, společnost, sortiment, kozačky, obuv

Sponzorované odkazy:

Zimní kolekce Deichmann – neodolatelné pokušení v podobě kozaček

Zima nám již šlape na paty a proto bychom se měli co nejrychleji vybavit botami odpovídajícími tomuto zdlouhavému ročnímu období. Nakupování obuvi je pro většinu žen jistou závislostí, které se jen těžko odolává. Pokud nás uchvátí vůně kůže a novoty, nejsme schopny laxně opustit krám, aniž bychom automaticky vytahovaly kreditní kartu se slovy ,,tyhle musejí být moje“. Německá značka Deichmann si je posedlostí po botách velice dobře vědoma a proto připravila neodolatelnou zimní kolekci za příjemné ceny. Popadněte tedy svou peněženku a hurá na nákupy!

Nízké kotníčkové kozačky jsou stále v kurzu, autor: deichmannNízké kotníčkové kozačky jsou stále v kurzu, autor: deichmann

O společnosti

Málo kdo je obeznámen s faktem, že firma Deichmann je rodinným podnikem a to již od roku 1913. Téměř stoletá historie začala v Essenu, v srdci Porúří, kde je doposud hlavní sídlo. Firma Deichmann SE je v současnosti aktivní s více než 3.000 prodejnami ve 22 zemích a zaměstnává po celém světě přibližně 30.000 pracovníků. Filosofie společnosti je jednoduchá, podnik zkrátka musí sloužit lidem, proto se Deichmann pyšní takovou tradicí a nevídaným úspěchem ze stran nadšených klientů. Módní obuv je navržena pro to nejširší spektrum zákazníků, na své si zde přijdou starší osoby, ale také pubertální teenageři. Nakupovat do Deichmannu může celá rodina. Vzhledem k lidskému přístupu samotných vlastníků jsou ve firmě nesmírně spokojeni i zaměstnanci, ti vám potom s radostí pomohou při vašem nelehkém úkoly, vybrat si ideální obuv přesně na míru. Vložte své sympatie do rukou značky Deichmann, společnost se vám odmění kvalitní obuví za bezkonkurenční ce­ny.

Kožešina se opět stala hitem sezóny, autor: deichmannKožešina se opět stala hitem sezóny, autor: deichmannJednoduchými kozačkami nic nezkazíte, autor: deichmannJednoduchými kozačkami nic nezkazíte, autor: deichmann

Sortiment

Styl a móda jsou ruku v ruce s nadcházejícími sezónami, každý milovník bot jistě ví, jak proměnlivé a nejisté trendy mohou být. Deichmann je proti těmto vlivům dostatečně zaopatřena, vybavila se proto těmi nejžádanějšími návrháři, kteří jsou svými neotřelými nápady stále o krok napřed. Rok co rok se tedy shledáte s inovativními kolekcemi z jejich fantazií nabitou dílnou. S blížící se zimou se podnik předvedl s kolekcí nápaditých kozaček, které prezentovala tvář značky Deichmann, topmodelka Cindy Crafword. Dalším zbožím jsou extra vysoké kozačky bez podpatku v semišovém provedení, které jsou ideálním doplňkem zimního kabátku. Nezapomeňte se také poohlédnout po hřejivých kotníčkových kozačkách s kožešinovým límcem, ten pevně obepne lýtko a skvěle jej zateplí.

Hitem sezóny jsou tyto semišové kozačky, autor: deichmannHitem sezóny jsou tyto semišové kozačky, autor: deichmann

Článek Zimní kolekce Deichmann – neodolatelné pokušení v podobě kozaček byl publikován 9. listopadu 2011 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...