H&M zimní kolekce pro party girl i filmové nadšence

Tagy:  zimní kolekce, H&M, party šaty, ležérní móda

Sponzorované odkazy:

H&M zimní kolekce pro party girl i filmové nadšence

Zimní kolekci H & M tvoří kolekce navržená Donatellou Versace, Girl with the Dragon Tattoo a Holiday. O kolekci Versace všichni dobře víme, ale za stejnou pozornost stojí i zbylé dvě části zimní kolekce.

Girl with the Dragon Tattoo

Kolekce je plná drsných kousků, volných pohodlných oděvů, mnohdy roztrhaných. Pokud milujete kožené bundy, roztrhané džíny na kolenou a šněrovací biker boty, pak si vás tato kolekce získá.

Girl with the Dragon TattooGirl with the Dragon Tattoo

Kolekce byla představena 14. prosince po celém světě. Vytvořil ji Trish Summerville, návrhář kostýmů pro film Muži, který nenávidí ženy (v originále The Girl with the dragon tattoo). Všechny kousky z kolekce dokonale odráží podobu filmu i anti-hrdinku Lisbeth Salander (Rooney Mara). Z toho je zřejmé, že kolekce není určena pro něžné princezny, ale pro mladé dívky a ženy, které se nebojí vyčnívat a mají svůj výrazný osobní styl.

Kožené bundyKožené bundy Džínsové bundyDžínsové bundy KalhotyKalhoty Roztrhané kouskyRoztrhané kousky BotyBoty

Oblečení je univerzální a nositelné, umožňuje nesčetné možnosti kombinování. Kromě šedé a černé se v kolekci objevuje také vínová barva, která patří k vrcholovým barvám zimního období. Vedle koženým materiálů zde najdete také džínsovinu a to hlavně na bundách, trička a mikiny jsou povětšinou roztrhány a knoflíky nahrazují spínací špendlíky. Naproti volnějším svrškům jsou minisukně a kalhoty velmi upnuté.

Mým cílem je najít pro ženy módní kousky, které budou milovat a hlavně je mohou požít s oblečením ze svého šatníku a vytvořit si tak vlastní osobitý styl, řekl Summerville.

Kolekce Holiday

Kolekce Holiday je naprosto protipólní, je okouzlující, slavnostní a něžná. Kolekce byla vytvořena, aby vám dala pocit pravé královny.

Reklamní kampaň určená určena pro tuto příležitost, představili krásné modelky a známé celebrity, jako jsou Abbey Lee Kershaw a její přítel Matthew Hutchinson, Ming Xi and Sui He, Jerry Hall a dcera Georgia May Jagger, Karen Elson a její sestra Kate a Lykke Li a její sestra Zara.

V H&M linii naleznete celou škálu stylových kousků pro matky i dcery. Elegantní černý komplet se zavinovací halenkou doplní vedle vás dcera v růžových šatech ze stejného materiálů.

Semiš a kůžeSemiš a kůže

Máte pocit, že semiš a kůže se k sobě moc nehodí? Jen se podívejte, jak se přitahují.

Inspirace z ČínyInspirace z Číny

Trefou do černého bude výměna volné tuniky za elegantní kimono a ani šaty nemusí být pořád stejné, ale jen v případě, že zvolíte šaty brokátové červené s tříčtvrtečním rukávem.

Článek H&M zimní kolekce pro party girl i filmové nadšence byl publikován 21. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...