Klenoty Aurum – buďte jedinečná díky originálním šperkům

Tagy:  Aurum, brilianty, šperky, prsten, doplňky, hodinky, dárky, poukaz, šek

Sponzorované odkazy:

Klenoty Aurum – buďte jedinečná díky originálním šperkům

Na planetě zemi snad neexistuje žena, která by při pohledu na skvostný briliantový náramek či diamantový prsten nepodlehla pokušení, tuto ,,drobnost“ vlastnit. Šperky byly stvořeny proto, aby dělaly ženy ještě krásnější, zvedly jim sebevědomí a dodaly jim pocit jedinečnosti. Přesně takové jsou i klenoty Aurum a jako bonus vám zajistí nejkvalitnější služby v oblasti jejich prodeje a servisu.

Prodejny klenotnictví jsou velice luxusní, autor: aurumProdejny klenotnictví jsou velice luxusní, autor: aurum

Klenoty Aurum představují největší síť značkových obchodů se šperky a hodinkami v České republice s nejširším sortimentem zlatých, stříbrných a briliantových šperků a značkových hodinek. Ať už zavítáte do prodejen koupit dárek pro své lásky, nejbližší, přátele, či si jen přijdete udělat radost, zajisté budete odcházet spokojeni, s úsměvem na tváři a do prodejny se milerádi vrátíte. V prodejnách najdete zboží značek Emporio Armani, DKNY, Diesel, Burberry, Delma, Folli Follie, Tissot, Longines, Ebel, Movado, Charriol, Luis Erard, Corum, Concord, Delma, Morelato a Mono.

Brilianty

Diamanty jsou věčné a nikdy se neokoukají. S tímto názorem souhlasí i většina žen, což potvrzuje jejich nadšený výraz, když jim jejich drahý podá krabičku, jenž skrývá toto drahé tajemství. Briliantové šperky, zejména prsteny jsou natolik oblíbené, jelikož vypadají stále moderně a nově. Prsteny s brilianty od společnosti klenoty Aurum mají originální a velice elegantní tvar, který je vhodný jak k zásnubám, tak jako dárek na ,,obyčejné“ nošení.

Briliantový prsten za 16 tisíc korun, autor: aurumBriliantový prsten za 16 tisíc korun, autor: aurum

Značkové šperky

Značkové šperky jsou oblíbeným zbožím převážně u mladších generací slečen. Najdete zde například řetízky a přívěsky známých světových obchodních společností a nebo módních návrhářů, jako je například Donna Karan New York, neboli DKNY.

Přívěsek DKNY ze zlata, autor: aurumPřívěsek DKNY ze zlata, autor: aurum

Hodinky

Hodinky jsou samozřejmě velice oblíbeným sortimentem, jenž se prodává na denním pořádku. Mezi favority v prodeji patří rozhodně světoznámá značka DKNY, jenž se soustředí především na dámské hodinky, které jsou propracované a vlastní spousty kvalitních kamínků a funkcí. Hned za hodinkami Donna Karan se drží prestižní značka Fossil, jenž dominuje převážně stříbrnou barvou.

Luxusní hodinky DKNY, autor: aurumLuxusní hodinky DKNY, autor: aurumStylové hodinky Fossil, autor: aurumStylové hodinky Fossil, autor: aurum

Dárky

Stejně tak, jako jakékoliv jiné klenotnictví, tak i klenoty Aurum působí jako skvělý cíl při koupi dárků k narozeninám, jmeninám, ale také z Vánocům. Pokud si nejste jisti, co by si vaše drahá polovička, rodič a nebo nejlepší kamarádka vybrali, pořiďte jim dárkový poukaz.

Dárkový šek na 1000 korun, autor: aurumDárkový šek na 1000 korun, autor: aurum

Článek Klenoty Aurum – buďte jedinečná díky originálním šperkům byl publikován 12. února 2012 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...