6 tipů na slavnostní šperky

Tagy:  klenoty, luxus, luxusní šperky, móda, doplňky, nakupování, oblečení

Sponzorované odkazy:

6 tipů na slavnostní šperky

Šperky vždy byly, jsou a také budou nedílnou součástí outfitu, který je díky nim vždy doladěný do posledního detailu. I když na sebe obléknete jednoduché bílé tílko a otrhané džíny, spolu s luxusními hodinkami a náušnicemi od značky Swarovski, budete ihned vypadat exkluzivně a rozhodně ne obyčejně. Každá žena by měla, vedle klasické bižuterie, vlastnit také několik dražších a opravdu kvalitních kousků, které lze považovat za pravé klenoty. Blíží se plesová sezóna, proto neváhejte a opatřete si prvotřídní modely, které šatům dodají punc exkluzivity a kancelářskému kostýmku trochu toho požadovaného luxusu.

Zlato nade vše

Čím rozhodně nikdy nic nezkazíte a co se ve vaší šperkovnici zaručeně neztratí, jsou zlaté šperky. Zlato je, jakožto velmi kvalitní a nadčasový kov, velmi populární a svědčí jak blondýnkám, tak brunetkám nebo černovláskám. Zlato je velmi vděčným doplňkem pro každý den a každopádně se skvěle vyjímá i na společenské události, kterou je právě zmiňovaný ples. Obstarejte si například tyto stylové náušnice s hlavou lva od značky SSENSE, které na stejnojmenném e-shopu pořídíte již za 2 299 korun.

Autor: SSENSEAutor: SSENSE

V duchu zimy

Zimní období je stále v plném proudu a jaro je zatím v nedohlednu. I když vám možná studené počasí, sníh a mrznoucí déšť, leze pořádně na nervy, zimních motivů se ještě nevzdávejte. Vsaďte na jemné a decentní šperky právě se zimní tématikou, která je pro únor tolik aktuální. Skvělou volbou je například tento jednoduchý a přesto exkluzivní řetízek s přívěskem vločky, který pořídíte na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE za 1 835 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Pro každodenní nošení

Opravdový styl a šmrnc mohou mít také šperky pro každodenní nošení, u kterých se výraznosti nemusíte obávat Pakliže zvolíte jednodušší a obyčejnější outfit, ve kterém nepřevládá hned několik barev najednou, dolaďte jej a osvěžte například touto směsicí krásných náramků, které se třpytí a přitom jsou naprosto vhodné pro běžný den. Sadu šperků můžete koupit na e-shopu FARFETCH za 1 744 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Náhrdelník v etno stylu

Již nějaký ten rok jsou opět v kurzu výrazné a masivní náhrdelníky, které jsou geniálním výmyslem sami o sobě. Jednak dovedou odpoutat pozornost od drobných nedokonalostí a navíc dodají outfitu tu správnou šťávu. Připadá vám model, který máte právě na sobě, tak nějak obyčejný? Ozdobte jej právě extravagantním náhrdelníkem a rázem jste oblečeni jako světové ikony módy. Tento etno model koupíte na e-shopu LUISAVIAROMA za 10 299 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Luxus a třpyt diamantů

Nic nesluší ženě tolik, jako diamanty, které jsou věčné a nikdy nevyjdou z módy. Možná si říkáte, že by vás diamantový šperk zruinoval, avšak brilianty nejsou zdaleka tak nákladné, jak by se na první pohled mohlo zdát. například tyto překrásné náušnice pořídíte na e-shopu SOPHIESCLOSET za 4 799 korun. Výhodou modelu je fakt, že vydrží desítky let a stále bude aktuální. Taková investice se tedy opravdu vyplatí.

Autor: SOPHIESCLOSETAutor: SOPHIESCLOSET

Stylové měření času

K luxusním šperkům rozhodně patří také hodinky, které již dávnou nejsou považovány za nutný měřič času, nýbrž za luxusní módní doplněk. zapomeňte však na laciné náhražky z bižuterie nebo na sportovní modely a raději investujte do prvotřídního kousku, kterým jsou například stříbrné hodinky od DKNY, které pořídíte na e-shopu MONNIERFRERES za 5 199 korun.

Autor: MONNIERFRERESAutor: MONNIERFRERES

Článek 6 tipů na slavnostní šperky byl publikován 13. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...