Levné parfémy – zapomeňte na drahé parfumerie

Tagy:  Parfémy, levné parfémy, calvin klein, david backham, elizabeth arden

Sponzorované odkazy:

Levné parfémy – zapomeňte na drahé parfumerie

Každá žena se chce cítit atraktivně a k tomu jistě napomůže ten pravý parfém, který charakterizuje každou osobu. Jistě jste byli mnohdy svědkem předražených vůní v parfumeriích, které vám ony parfémy nabízejí v přehnané reklamní ,,bublině“. Avšak i přesto jste si svou vysněnou ,,voňavku“ prostě koupily. Dnes již nemusíte těžce vydělané peníze utrácet za předražené produkty, stačí se pouze podívat na internetové stránky a pořídit si kterýkoliv parfém za příjemné, až dokonce poloviční ceny.

Calvin Klein

Calvin Klein je značkou známou ve světě módy, kde ohromuje svým provokativním stylem již několik desítek let. Čistě řezané rysy parfémů Calvin Klein, hypnotizují svou mocí jak ženy, tak i muže. Parfémy značky Calvin Klein působí neklidným dojmem jako ruch metropolitního velkoměsta, které kypí životem. Provokativní a minimalistické, stejně jako oděvy značky Calvin Klein jsou i jeho parfémy. Mezi nejoblíbenější parfémy patří Beauty, CK One, Eternity, a nebo třeba Escape.

Calvin Klein Summer, autor: perry montgomeryCalvin Klein Summer, autor: perry montgomery

David Beckham

Parfémy David Beckham, které byly zpočátku určeny především pro muže, vždy doplňuje jejich dámský protějšek ze shodné kolekce. David Beckham je symbolem stylu a elegance. Je jedno, jestli váš styl je sportovní nebo ležérní. Parfémy značky David Beckham se totiž hodí ke každému originálnímu oblečení. A jaké jsou vůně parfémů David Beckham? Pánské parfémy jsou plné energie a odvahy, doplněné jemnými kořeněnými podtóny. Vůně pro ženy jsou svůdné a originální, velmi často se skládají z příjemných ovocných tónů. Pořiďte si například parfém Signature, Intimately nebo Summer.

David Backham pr ženy, autor: elninoDavid Backham pr ženy, autor: elnino

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden je oblíbená značka parfémů a kosmetiky, jejíž produkty sklízí úspěch po celém světě. Elizabeth Arden vás nadchne svým přirozeným šarmem a jemnou elegancí. Značka na trh prorazila v roce 1909, kdy se vůně a pěkné líčení stávalo přirozeným doplňkem každé moderní ženy. Parfémy Elizabeth Arden, ze kterých určitě stojí za zmínku řady Green Tea a 5th Avenue, jsou určeny pro ženy všech věkových kategorií. V široké nabídce parfémů Elizabeth Arden určitě najdete ten pravý, který vystihne váš styl a náladu.

Parfém 5 avenue od Elizabeth Arden, autor: evelin mccordParfém 5 avenue od Elizabeth Arden, autor: evelin mccord

Článek Levné parfémy – zapomeňte na drahé parfumerie byl publikován 29. února 2012 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...