Peněženky Dakine – skejtová móda za skvělé ceny

Tagy:  Dakine peněženky, společnost, oděvy, skejtové doplňky, drobné, peníze

Sponzorované odkazy:

Peněženky Dakine – skejtová móda za skvělé ceny

Peněženka je doplněk, bez kterého se neobejde snad nikdo. Mějte své úspory stále po ruce ve stylové peněžence. Zapomeňte na fádní jednobarevné kombinace a raději si pořiďte skejtovou taštičku Dakine, tyto peněženky jsou ihned připraveny k použití. Mají své tvary, své vzory a barvy, každá kapsa a přihrádka má svou logiku, své místo a své pořadí. Co typ, to jiný styl a jiná barva. Počítá se tu i s přírodou, a proto i u peněženek je materiál z recyklovaných PET lahví. Peněženky Dakine umožňují přenášet drahocenné věci vždy při sobě. Jsou promyšlené a funkční. Vyberte si toho nejlepšího praktického pomocníka na cesty.

Dakine patří mezi absolutní špičku a to především v oblasti výroby sportovních batohů, kde vyniká perfektní funkčnosti a opravdovou kvalitou. Batohy skvěle sedí na zádech a každý z nich se pyšní velkým množstvím „vychytávek“ jako jsou vertikální a horizontální upínací mechanismy na nošení lyží či jiného sportovního vybavení, speciální kapsy, termokapsy, kapsy na vak s vodou, měkčené kapsy na uložení lyžařských brýlí, nebo karabiny na zavěšení klíčů a mnoho dalších dokonale propracovaných detailů. Samozřejmostí je použití maximálně odolných a kvalitních materiálů, bez kterých by to jinak nešlo. Batohy a doplňky Dakine jsou vyvíjeny ve spolupráci s velmi početným týmem profesionálních světových jezdců. Z lyžařských hvězd s firmou spolupracuje například Candide Thovex, Chris Davenport a nebo Micah Black. Bikerskou obec zastupují u Dakine jezdci jako Andrew Shandro, Richieho Shley nebo Wade Simmonse.

Peněženky Dakine jsou stylové a vkusné, autor: dakinePeněženky Dakine jsou stylové a vkusné, autor: dakine

Černá klasika

Potrpíte-li si na jednodušší variace barev a výstřední kousky nejsou nic pro vás, pořiďte si černošedou peněženku s prostornými kapsami, místem na drobné, na doklady, ale také na fotografie vašich nejdražších. Peněženka je snadno omyvatelná.

Jednoduchá peněženka na spustu drobných i dokladů, autor: dakineJednoduchá peněženka na spustu drobných i dokladů, autor: dakine

Ryze dívčí

Mladší slečny a teenagerky si oblíbily barevnější kolekce, které charakterizují jejich mládí a podtrhnou crazy povahu. Svěží, roztomilé varianty jsou k dostání v kombinaci žlutorůžovo hnědé a nebo zelenotyrkyso­vo černé.

Barevná peněženka pro dívky, autor: dakineBarevná peněženka pro dívky, autor: dakine

Elegantní

Pokud jste žili v domnění, že Dakine peněženky jsou prototypem skejtové mödy, není tomu tak. Nyní můžete pořídit elegantní model v šedivé barvě s retro zapínáním, díky kterému vaše peněženka pojme spousty drobáků.

Elegantní varianta skejtové peněženky, autor: dakineElegantní varianta skejtové peněženky, autor: dakine

Článek Peněženky Dakine – skejtová móda za skvělé ceny byl publikován 27. dubna 2012 v 13.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...