Cindy Crawford představila kolekci pro C&A

Tagy:  C&A, Cindy Crawford, značka, módní oblečení, kožené bundy, rock, kardiany, svetry

Sponzorované odkazy:

Cindy Crawford představila kolekci pro C&A

Exkluzivní módní kolekce, kterou představila a navrhla Cindy Crawford, se už na konci léta objevila v obchodech značky C&A.

Cindy Crawford

Světově známá modelka se pustila nejen do světa modelingu, ale také do navrhování módní kolekce pod názvem „Cindy Crawford Collection C&A“. Cindy předváděla pro všechny přední značky a stala se tak úspěšnou modelkou všech dob.

Podzimní kolekce

Cindy Crawford představila hlavní dámskou kolekci – elegantní, moderní a nadčasovou. Letošní podzim se její kolekce objevila ve více než 1500 prodejnách C&A po celé Evropě. I u nás v České republice najdete více než 35 prodejen. Letošní kolekce je plná pohodlného oblečení pro každodenní nošení a to je to, co naše společnost vyžaduje na prvním místě.
C&A už několik let nabízí svým zákazníkům kvalitní módu za opravdu přijatelné ceny. Podzimní kolekce je opravdu jedinečná, originální a velice oblíbená. Už vlastníte nějaký ten kousek i vy? Pokud ne, je nejvyšší čas vyrazit na nákupy.

C&A pro každého

V tzv. „céáčku“ najdete celou řadu nádherných kolekcí. Oblékne se zde celá rodina – děti, nastávající maminky, slečny, dámy a také pánové. C&A již dlouhá léta nabízí svým zákazníkům kvalitní módu za opravdu přijatelné ceny. Modelka se nechala inspirovat současnými trendy, kterým dodala svůj vlastní styl a osobitý nádech. Oblečení je neformální, ležérní, až téměř uvolněné.

V obchodě

Elegantní blejzry, svetry, kardigany, úchvatné košile, nestárnoucí džíny a kožené bundy. Nejen to, ale mnohem víc najdeme v současné době na pultech C&A. Na první pohled na vás může kolekce zapůsobit až téměř obyčejně, ale není tomu tak. Zaměřte se na detaily, jako jsou knoflíky, zipy, límce, pásky atd. Co se týče materiálu, převažuje zejména vlněná tkanina, merina a kůže.

Roční období v C&A

V kolekci C&A Cindy Crawford budou pro různá roční období tři odlišné looky. Jaké? První se skládá z nádherných topů, druhý je z dolních dílů a třetí z originálních bund. Současná kolekce podzim/zima je připravena z teplých, zemitých barev a exkluzivních kožených bund. K dostání je také např. kožená bunda v růžové barvě.
Milovnice tvrdšího stylu a rocku mi dají za pravdu, že kolekce glam-rock je opravdu to pravé. V této kolekci dominuje kobaltová modř a černé topy, blejzry s tříčtvrtečními rukávy a kožené bundy v rockovém stylu.

Kardigany

Zvláště povedeným kouskem z kolekce podzim zima C&A Cindy Crawford je natolik oblíbený kardigan. Jedná se o dlouhý svetr, který můžete nosit nejen jako klasický svetr, ale také jako kabát. K dostání je prozatím v klasických barvách jako v šedé, černé, bílé barvě a nechybí také kombinace pruhovaného vzoru v těchto odstínech.

Článek Cindy Crawford představila kolekci pro C&A byl publikován 19. října 2012 v 00.00 v rubrice Značky a Dámská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...