Cool oblečení nejen pro milovníky sportovní módy

Tagy:  sportovní oblečení, skateové oblečení, obuv, móda, adidas, batohy, burton, snowboard

Cool oblečení nejen pro milovníky sportovní módy

Spousta z vás si pod pojmem sportovní oděvy představí neforemné šusťáky, praktické, ale nepříliš atraktivní bundy, šedivé či přírodní barvy a těžkou outdorovou obuv. Pakliže je toto naprosto přesný popis vašich představ o sportovním stylu oblékání, pak je načase vaše myšlenky radikálně změnit. Doby, kdy se obchody se sportem zaměřovaly ryze na praktičnost, která nešla ruku v ruce s trendy jsou radikálně pryč. Dnes se i milovníci disca či elegantnějších stylů hravě obléknout u adidasu či ve skateovém stylu. Popřemýšlejte o pořízení pár zajímavých kousků, které nejenom skvěle vypadají, ale také zahřejí, což teď, s příchodem mrazivých měsíců jistě uvítáte.

Nohy jako v bavlnce

Boty kdysi dávno sloužily především jako nástroj umožňující snadnější chůzi a na jeho vzhledu nikterak nesešlo. Dnes je obuv považována za ústřední motiv módy, nad jejíž občasnou bizarností zůstává rozum stát. Jakmile se ženy rozhodnout vyrazit na nákupní maraton a zrujnovat bankovní konto, obvykle jejich první kroky vedou právě do butiku se střevíčky. Trendy jsou sice neúprosné a je vcelku logické, že chceme jít s dobou, avšak netoužíte někdy vyměnit deseticentimetrové jehly za něco příjemného, co vám vydrží i několik let? Pak je čas ke koupi bot Adidas nebo Nike, které si oblíbil celý svět včetně uznávaných celebrit. Vybrat si můžete z neuvěřitelně široké škály modelů od jednoduchých tenisek až po do puntíku vymakaných kotníčkových botasek zajímavých barev a originálního střihu. Na co si ovšem dejte veliký pozor je návykovost. Jakmile totiž obuv těchto značek oblečete, těžko se navrátíte k nepohodlných škrpálům.

Pořiďte si pořádnou, kvalitní obuv, autor: templestorePořiďte si pořádnou, kvalitní obuv, autor: templestore

Všechno pěkně pohromadě

Další dokonalou vychytávkou skateových a sportovních obchodů, jsou doplňky. Na prodejních pultech se kromě bot setkáte také s batohy Burton či Dakine, které hrají všemi barvami, dominují skvělým tvarem a v neposlední řadě vás nadchnou pohodlností. Školní učebnice, diář, naditou peněženku a dokonce netbook budete mít stále při sobě, aniž by vaše záda trpěla. Jako bonus jistě uvítáte spoustu kapes, které mají smysl a využití. To všechno obdržíte za velmi příjemné ceny, které v drahých buticích nenajdete.

Batohy Burton jsou pohodlné a praktické, autor: templestore3Batohy Burton jsou pohodlné a praktické, autor: templestore3

Hurá na hory

Zima je v plném proudu a mnohé z vás již jistě napadla návštěva horských vrcholů. Na letošní výpravu za alpským dobrodružstvím se pro tentokrát dostatečně připravte a své kamarády oslňte super novou výbavou. Než se nadějeme, jsou tu Vánoce, proč si tedy nepřát originální snowboard nebo extrémně rychlé lyže?

Skateová a sportovní móda je zábavná, autor: templestoreSkateová a sportovní móda je zábavná, autor: templestore

Článek Cool oblečení nejen pro milovníky sportovní módy byl publikován 13. listopadu 2012 v 15.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...