Topshop – vše pro vaši skříň

Tagy:  oblečení, oděv, obchod, butik, boty, doplňky

Sponzorované odkazy:

Topshop – vše pro vaši skříň

Móda je nejenom něčím, co zkrátka musíme dennodenně řešit, ale mnohdy je nám také výborným společníkem. Nákupy s partou kamarádek dovedou zpříjemnit náladu a perfektně odstranit stres. Není nad objevování nových kousků a drancování bankovních účtů. Ovšem ne všechny ženy si potrpí na pobíhání po nákupním centru a obcházení všech módních značek. Z nakupování se tak snadno může stát nepříjemný maraton. Také toužíte po oděvech, botách a veškerých doplňcích dle vašeho vkusu, které lze najít pod jednou střechou a dokonce v jednom obchodě? Pak je právě pro vás trefou do černého Topshop.

Topshop je obchodem u nás ne tak známým, což je ohromná škoda, neboť nabízí nepřeberné množství oděvů a doplňků vysoké kvality. Cenovou úrovní se pohybuje v jakémsi vyšším průměru, který ale rozhodně odpovídá použitým materiálům a životnosti. Nenakoupíte zde sice tak výhodně, jako například v New Yorkeru, za to vám kousky vydrží podstatně déle a co je důležitější, nebudete si připadat okoukaně. Další výhodou Top shopu je pořizování veškerých kousků přes internet. Vaše nákupy tak budou podstatně pohodlnější a pakliže v kamenném obchodě neseženete požadovanou velikost, pak i příjemnější.

Topshop jako symbol originality, autor: nordstromTopshop jako symbol originality, autor: nordstromJedinečné legíny pro každý den, autor: topshopJedinečné legíny pro každý den, autor: topshopVsaďte na potisky, autor: topshopVsaďte na potisky, autor: topshopČerná barva a cvočky, autor: topshopČerná barva a cvočky, autor: topshop

Svérázná móda pro každý den

V Top shopu se obléknete od hlavy až k patě, o tom rozhodně není pochyb, pokud ale čekáte klasická tílka, obyčejné tenisky nebo pestrobarevné ,,barbie“ oblečky, budete zklamáni. Top shop razí svou vlastní cestu a zaměřuje se na originální, neotřelé, nápadité a celkově stylové modely, které nesluší každému. Najdete zde nespočet triček s potisky, zajímavé topy, parky, koženou obuv a všude mnoho cvočků a kovu. V případě, že ujíždíte na tmavších odstínech, jen tak z krámu neodejdete a rozhodně ne s prázdnou.

Najdete i kousek elegance

Chystáte se na ples, ale jste tak trochu v krizi, neboť nevíte, co na sebe? Opět je zde Top shop se svou várkou jedinečných kousků. Obchod samozřejmě myslí i na formálnější události a teď, v době plesové sezóny, se to v buticích jenom hemží stylovými šaty a tunikami. Očekávejte zásobu černé, šedé, spousty kůže a také síťoviny.

Šaty s potiskem, proč ne?, autor: topshopŠaty s potiskem, proč ne?, autor: topshopŠaty pro stylové ženy, autor: topshopŠaty pro stylové ženy, autor: topshopCo takhle psaníčko do ruky?, autor: topshopCo takhle psaníčko do ruky?, autor: topshopNajdete zde i stylové boty, autor: topshopNajdete zde i stylové boty, autor: topshop

Článek Topshop – vše pro vaši skříň byl publikován 14. února 2013 v 17.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...