Plesové šaty z běžných obchodů

Tagy:  plesové šaty, ples, společenská akce, oblečení, střih, barvy

Sponzorované odkazy:

Plesové šaty z běžných obchodů

Zima se nezadržitelně blíží a spolu s ní i velmi populární plesová sezóna, na které se blýsknou i ty ženy, které přes rok běžně vidíme v teniskách a obyčejných mikinách. Bály jsou zkrátka společenské akce, které popelku promění v labuť. Abyste ale zazářily, potřebujete si pořídit šaty, které budou originální a stylové. Módní výstřelky ale něco stojí a proto se většina plesových šatů pohybuje v rámci několika tisíců. My jsme pro vás naštěstí objevili několik krásných kousků, které pořídíte v běžných obchodech a za velmi příjemné ceny.

Rafinovaná černá

Černá barva je klasikou, kterou nikdy nic nepokazíte, pokud ale zvolíte příliš jednoduché šaty či klasický pouzdrový střih, splynete s davem a hvězdou parketu se rozhodně nestanete. Pakliže chcete opravdu zazářit, vsaďte na dlouhou variantu se sexy rozparky a prostřihy, které štíhlé postavě dodají na kráse. Jako účel zvolte vyčesaný ohon či drdol a hurá do akce!

Rafinované šaty od Riverisland za 1200 korun, autor: riverislandRafinované šaty od Riverisland za 1200 korun, autor: riverisland

Stylová modř

Ne každý si může dovolit ultra krátkou mini nebo hluboký výstřih, pokud ale sáhnete po konzervativnějším střihu, měl by být výrazných a trendy barev, které jej oživí a model nebude působit nudným a usedlým dojmem. In je například tato královská modř nebo korálově červená.

Modré šaty z Topshop za 1200 korun, autor: topshopModré šaty z Topshop za 1200 korun, autor: topshop

V červeném opojení

A v obchodě Topshop můžeme rovnou zůstat, neboť zde máme krásné červené šaty maxi délky, které dokonale vytvarují pas, ale přitom zakryjí problematické partie boků a zadečku. Nemáte-li ideální míry, které nechcete vystavovat na obdiv, tento model je vhodnou variantou přesně pro vás.

Maxi délka z Topshop za 1200 korun, autor: topshopMaxi délka z Topshop za 1200 korun, autor: topshop

Dlouhá róba

Některé akce luxusnějšího ražení si žádají načesané vlasy, precizní make-up a samozřejmě róbu hodnou takové události. Nechcete-li platit neuvěřitelné sumy návrhářce, zajděte se podívat do obchodů Amazon, kde seženete spousty krásných ,,plesovek" za příjemné ceny. Tento model vás například vyjde na 1600 korun.

Rudá róba Amazon za 1600 korun, autor: AmazonRudá róba Amazon za 1600 korun, autor: Amazon

Áčkový střih

Sukně a šaty áčkového střihu jsou letos opět v kurzu a není se čemu divit, neboť padnou opravdu každému. Ať už patříte mezi majitelky útlých pasů nebo vlastníte širší stehna, tento druh oděvu štíhlou figuru vyzdvihne a kulatější tvary stylově skryje. Záleží už pouze na vás, jakou barvu a doplňky zvolíte.

Áčkové šaty Amazon za 1100 korun, autor: AmazonÁčkové šaty Amazon za 1100 korun, autor: Amazon

Článek Plesové šaty z běžných obchodů byl publikován 18. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...