Růžová jako symbol jara

Tagy:  růžová, barva, jaro, oblečení, doplňky, kabelky, obuv

Sponzorované odkazy:

Růžová jako symbol jara

Je tomu tak každý rok, co s příchodem jara instinktivně měníme tmavé odstíny za světlejší a podstatně barevnější a plné života. Jaro je zkrátka symbolem radosti a optimismu, podle čehož se řídí i módní průmysl. ovšem každoročně se na výslunní drží jiná barva, která zaplavuje všechny moderní obchody i luxusní butiky a tak nějak vás nutí, pořídit si zbrusu nový šatník právě v tomto odstínu. Pokud ještě nevíte, která z barviček frčí letos, pak budete jistě nadšené, je to totiž všemi ženami i dívkami od malička milovaná, růžová!

Růžová je symbolem jara, autor: mytheresaRůžová je symbolem jara, autor: mytheresa

Nepostradatelný doplněk

Milé dámy, ruku na srdce, která z vás by se byť na jeden jediný den obešla bez módního doplňku v podobě kabelky? Pakliže byste jej mohly strávit v pohodlí domova, jistě byste se bez ní obešly, ovšem fungovat jako jakýkoliv jiný pracovní den, kdy potřebujete stále po ruce, peněženku, mobilní telefon, klíče, diář, propisku, blok na poznámky, manikúru a lesk na rty, byly byste v koncích. A právě z toho důvodu by vám letošní jaro rozhodně neměla chybět roztomilá kabelka v zářivém růžovém odstínu, která rozzáří i ten nejčernější den.

Nepostradatelný doplněk, autor: forwardforwardNepostradatelný doplněk, autor: forwardforward

Na vysoké noze

Podpatky jsou základem módy a každý moderní žena ví, že v jejím šatníku nesmějí chybět. Ať už vsadíte na klasické střevíčky, obujete legendární Loubotinky či vyzkoušíte pohodlnější variantu na platformě, vždy se řiďte jedním jediným kritériem, kterým je samozřejmě opět růžová.

Dokonalé obutí, autor: missselfridgeDokonalé obutí, autor: missselfridge

Růžová pro každou příležitost

Z trendu růžové jste nadšené, ale zoufáte si, neboť pracujete v kanceláři, kam se výrazné pastelové barvy příliš nehodí? Rozhodně neházejte flintu do žita a poohlédněte se po kompromisu, který splní ,,růžové zadání", ale přesto na vás nebude nikterak poukazovat. Pořiďte si toto elegantní sáčko v jemném růžovém provedení, které je skvělým doplňkem jak k pouzdrovým šatům, tak k obyčejným černým kalhotám.

Jednoduchá varianta i do kanceláře, autor: stylebopJednoduchá varianta i do kanceláře, autor: stylebop

Nezapomenout na šperky!

Žádný outfit není kompletní bez šperků, které jej dokonale dotváří. A když je v módě růžová, bižuterie samozřejmě nemůže mít jinou barvu. Vsaďte na romantickou kombinaci zlatého kování spolu s jemně růžovými oblými kamínky, jež dodají oblečení šmrnc a styl.

Nezapomeňte na šperky, autor: jcrewNezapomeňte na šperky, autor: jcrew

Článek Růžová jako symbol jara byl publikován 24. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...