Šedá barva v jarním šatníku nemusí být vždy nuda!

Tagy:  šedá barva, oblečení, doplňky, obuv, móda, jaro, kolekce, trendy

Sponzorované odkazy:

Šedá barva v jarním šatníku nemusí být vždy nuda!

Když se řekne jaro a jarní trendy, většina z nás si představí pastelové barvy a aktuální neonové odstíny, které jsou tak neuvěřitelně sexy a IN. Málo koho by však napadlo, že i šedá má v jarním šatníku svůj účel. Pakliže jste veškeré oblečení ze zimní sezóny uschovali, opět jej ,,oprašte" a veškeré kousky v šedých odstínech zařaďte do jarní kolekce, neboť růžová, zelená či žlutá jsou skvělé, ovšem každému se jednou okoukají.

Triček není nikdy dost a těch s potiskem, jež jsou toto jaro mimořádně v kurzu, už vůbec ne. Vsaďte na jednoduchý bavlněný model a se stylovou hlavou vlka, který se hodí k ležérním džínám a teniskám, po kterých jsme po tuhé zimě prahli a konečně jsme se jich také dočkali. V kombinaci s kůží a koženými doplňky černé barvy bude triko hitem sezóny.

Triko s potiskem se v šatníku neztratí, autor: matchesfashionTriko s potiskem se v šatníku neztratí, autor: matchesfashion

Crossbody kabelky jsou nejenom stylovým, ale především velice praktickým módním doplňkem, který ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět. Černou klasiku má doma snad každý, co ale vyzkoušet jemnou šedivou variantu, jež se hodí téměř ke všemu. Je libo obléknout si barevné triko, džínovou bundu nebo lehké letní šatičky? Tato kabelka vám bude vždy skvělým společníkem.

Vsaďte na crossbody, autor: ssenseVsaďte na crossbody, autor: ssense

Jednoduchý šedivý přehoz z jemného úpletu je jako stvořený pro chladnější letní večery či posezení na terásce vaší oblíbené restaurace. V jednoduchosti je krása, proto tento model můžete kombinovat s pohodlnými kalhotami, ale i s elegantněj­šími šaty.

Jednoduchý přehoz pro zahřátí, autor: missselfridgeJednoduchý přehoz pro zahřátí, autor: missselfridge

,,Kříváci" všeho druhu jsou absolutním hitem jarní sezóny a rozhodně se nemají na ústup. Ba naopak, pokud podobný model ještě nemáte, honem si jej pořiďte, neboť bez něho se letos zkrátka neobejdete. A že nevíte, jakou barvu zvolit a černých bund už máte dost? Vsaďte na světle šedivou, ve které za šedou myš rozhodně nebudete!

Kožený ,,křivák" – sázka na jistotu, autor: vanmildertKožený ,,křivák" – sázka na jistotu, autor: vanmildert

Zapomenout nesmíme ani na obuv, která je samozřejmě nedílnou součástí každého outfitu. Chystáte se na party roku a nevíte, v jakých střevíčkách zazářit? V záplavě černých lodiček budete v tomto modelu rozhodně za hvězdu!

Podpatky v šedém odstínu, autor: pret-a-beautyPodpatky v šedém odstínu, autor: pret-a-beauty

Článek Šedá barva v jarním šatníku nemusí být vždy nuda! byl publikován 5. června 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...