Letní barvy 2013 - tyhle ve vašem šatníku nesmí chybět!

Tagy:  léto, oblečení, odstíny, růžová, neonová, žlutá, lososová

Sponzorované odkazy:

Letní barvy 2013 - tyhle ve vašem šatníku nesmí chybět!

Léto je symbolem radosti a optimismu a proto je logicky plné barev a originálních kreací. Především milovnice módy a trendů si toto období dosyta užívají, neboť výlohy obchodů září na sto honů a díky nejrůznějším akcím a slevám pořídíte stylové modely i za pár korun. Jako každý rok, i letos tempo určují specifické motivy a barvy, které se doslova hemží ulice, proto by ani vám v letním šatníku neměly chybět.

Růžová

Absolutním letošním hitem je růžová a to snad ve všech možných podobách. Nezáleží na tom, jestli zvolíte jemný panenkovský look, crazy model a nebo spojíte sexy růžovou s hravou kůží a černou, ve všech kombinacích budete zaručeně trendy. Horkým kandidátem na hit sezóny je toto prošívané psaníčko Chanel, které z vás rázem udělá módní ikonu. Jemné střevíčky v romantickém provedení jsou ideální na schůzku a nosit je můžete jak k letním šatům, tak ke světlým džínům. Ve fantazii se meze rozhodně nekladou a proto mějte na paměti, že v růžové letos zabodujete v každé situaci.

Růžová je hitem léta, autor: farfetchRůžová je hitem léta, autor: farfetchRomantické střevíčky v jemném provedení, autor: mytheresaRomantické střevíčky v jemném provedení, autor: mytheresa

Neonově žlutá

Chcete být středem pozornosti ať už jdete po městě či se chystáte na velkolepou party? Pak se od hlavy až k patě oblečte do neonové žluté, která se postará o všudy přítomný rozruch a buďte bez obav, o vaši pozornost nouze rozhodně nebude. Neonové psaníčko je a vzdory své křiklavé barvě poměrně praktické a extra vysoké střevíčky jsou jako dělané na zahajovací letní party.

Neonky letos letí, autor: net-a-porterNeonky letos letí, autor: net-a-porterStřevíčky stvořené pro party, autor: net-a-porterStřevíčky stvořené pro party, autor: net-a-porter

Lososová

O trochu střídmějšího ražení je o nic méně atraktivní lososová, která je díky své populární jemnosti vidět na každém rohu. Nenechte se však zmást její údajnou nenápadností, lososové šaty s krajkou jsou jako stvořené pro večerní rande a originální květované kalhoty můžete obléknout prakticky kdykoliv a kamkoliv. Výhodou tohoto odstínu je fakt, že je hravý a přesto sluší jak blondýnkám, tak brunetám.

Nezapomeňte si pořídit lososový kousek, autor: mytheresaNezapomeňte si pořídit lososový kousek, autor: mytheresaLososová v květovaném provedení, autor: net-a-porterLososová v květovaném provedení, autor: net-a-porter

Článek Letní barvy 2013 - tyhle ve vašem šatníku nesmí chybět! byl publikován 21. června 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...