Módní pruhy - víte, jak je nosit?

Tagy:  dámské oblečení, pruhy, proužky, topy, šaty, móda, nakupování, butik, obchod, doplňky

Sponzorované odkazy:

Módní pruhy - víte, jak je nosit?

Letošní léto je rozhodně ve znamení rozmanitosti, která je jasně vidět z každé výlohy butiku či obchodu s módou a doplňky. Na jedné straně jsou v kurzu výrazné neonové barvy a pastelové odstíny, na straně druhé opět letí černobílá kombinace. A stejně tak je to i s nejrůznějšími motivy. Obléknout proto můžete puntíky ve stylu 60. let, hippies květy či stylové pruhy, bez kterých letošní léto nemůžete dát ani ránu!

Když se řekne pruhy, představíme si symetrické linie, které mohou být buď vertikální nebo horizontální. Ovšem naprosto dokonalou trefou do černého je kombinace hned několika módních prvků v jednom. Sjednoťte stylové pruhy s černobílým motivem, asymetrickým řazením a k tomu všemu v podobě maxi šatů, které jsou neuvěřitelným letním hitem. V této zdánlivě jednoduché kombinaci budete za kočku.

Maxišaty ve stylových pruzích, autor: asosMaxišaty ve stylových pruzích, autor: asos

Minišaty snad nikdy neomrzí a ve svém šatníku by je měla mít každá žena, která se nestydí ukázat vypracované nožky. Výhodou klasických mini je fakt, že je lze nosit v každém ročním období a kombinovat jak s punčochami a nejrůznějšími svršky, tak s doplňky a obuví. Pořiďte si tento model vzdušnějšího střihu v moderním černobílém pruhu, ve kterém můžete bez obav vyrazit jak do města, tak na velkolepou večerní party.

Klasické mini neomrzí nikdy, autor: nastygalKlasické mini neomrzí nikdy, autor: nastygal

Klasických triček není dost a těch s krátkým rukávem, jednoduchým střihem a stylových pruhem už vůbec ne. Navštivte například prodejny Mango, Berschka či Zara, kde pořídíte několik atraktivních kousků do své obsáhlé sbírky a teď v létě budete mít dokonce štěstí na slevy.

Triček není nikdy dost!, autor: ssenseTriček není nikdy dost!, autor: ssense

I v horkých letních dnech vás mohou zaskočit chladná rána a ještě chladnější večery, proto byste po ruce vždy měly mít stylový a pohodlný svetřík, kterým je například tento model od Republic, který zakoupíte již od 499 korun.

Svetřík pro chladná rána a večery, autor: superdrySvetřík pro chladná rána a večery, autor: superdry

Pruhy jsou sice IN, ovšem nutně nemusejí tvořit prim celého úboru. Tyto šifonové šaty v módním fialovočerném provedení jsou zajímavé sami o sobě a jednoduchý proužek zdobící svršek je jakýmsi příjemným bonusem.

Proužek jako ozdoba, autor: saksfifthavenueProužek jako ozdoba, autor: saksfifthavenue

Článek Módní pruhy - víte, jak je nosit? byl publikován 31. července 2013 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...