Roláky jako módní hit zimy

Tagy:  nákupy, móda, doplňky, rolák, šatna, skříň

Sponzorované odkazy:

Roláky jako módní hit zimy

V zimě je určitě dobré mít po ruce několik teplejších kousků, které zahřejí i v těch největších mrazech. Řeč je o pletených svetrech, úpletových šatech, ale chybět by vám neměly ani klasické a nevšední roláky, které si opět vydobyly své místo na výslunní. Pakliže jste roky žily v domnění, že rolákům odzvonilo, letošní sezonu je můžete opět oprášit a pokud jste se jich již aktivně zbavily, neváhejte si v obchodním centru pořídit nové kousky.

Skvělou alternativou je rozhodně rolák z tlustší příze, který vypadá jako pletený od babičky. Móda výraznějšího reliéfu a hrubější struktury je opět v módě, proto se tohoto typu rozhodně nemusíte obávat. Pozor ale dejte na šedou barvu, kterou je třeba vhodně kombinovat s výraznějšími prvky, bez kterých by působila fádním a nudným dojmem.

Svetr jako od babičky, autor: farfetchSvetr jako od babičky, autor: farfetch

Angličané si potrpí na luxusní kousky, které by vzhledem k chladnému britskému počasí, měly umět pořádně zahřát. Své o tom ví i značka Theory, která letošní podzim a zimu přichází s revolučními novinkami, které se vyznačují pohodlným střihem, jednoduchou barvou a neskutečně příjemným materiálem, kterým nemůže být nic jiného, než klasický kašmír.

Vsaďte na kvalitní materiál, autor: netaporterVsaďte na kvalitní materiál, autor: netaporter

Nevíte, zda si pořídit klasický a jednoduchý rolák, nebo vyzkoušet moderní pončo? Pak buďte chytří a pořiďte si kompromis v podobě kratšího roláku s volnějšími zády, který vyžaduje obyčejné triko nebo tílko, kterému dodá ten správný šmrnc. Podobné modely i v atraktivnějších odstínech zakoupíte u značkového domu Vila.

Volnější varianta, autor: vilaVolnější varianta, autor: vila

Vždy je dobré mít ve skříni pár klasických a jednoduchých kousků, které lze kombinovat prakticky s čímkoliv. Žádné ženě by proto v šatně neměly chybět obyčejné černé koktejlové šaty, vypasované sáčko, lakované lodičky a samozřejmě také přiléhavý rolák v neutrálním odstínu, který skvěle doplní kalhotový kostým, ale i dříny nebo sukni.

Jednoduchý rolák se nikdy neztratí, autor: johnlewisJednoduchý rolák se nikdy neztratí, autor: johnlewis

Proužky jsou opět v kurzu a stejně tak kratší rukáv. Tento stylový model v zimních dnech a večerech jistě užijete, neboť vám bude nepostradatelným společníkem v kanceláři, kdekoliv ve městě, ale i večer při skleničce dobrého vína.

Proužky opět letí, autor: farfetchProužky opět letí, autor: farfetch

Článek Roláky jako módní hit zimy byl publikován 30. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...