Stylová bižuterie do 300 Kč

Tagy:  levná bižuterie, náušnice, prstýnek, prsten, náhrdelník, doplňky, nakupování, móda

Sponzorované odkazy:

Stylová bižuterie do 300 Kč

Máte rády šperky všeho druhu a nepohrdnete ani bižuterií? Pak jistě vlastníte nespočet kousků, které zvelebí každý outfit a dodají mu ten pravý šmrnc. Některé módní výstřelky, byť jsou z laciných materiálů, se mohou vyšplhat na pořádné částky, ale najdou se i takové, jež pořídíte do 300 korun! Nevěříte? Přesvědčte se na vlastní oči.

Prstýnky všeho druhu by měly být nedílnou součástí každé šperkovnice a pokud zrovna nevíte, na jaký doplněk vsadit, tímto jednoduchý modelem nikdy nic nezkazíte. Symbolické srdíčko se hodí prakticky ke všemu a tak jej lze nosit neustále. Pakliže jste se v této variantě našli, pořiďte si ji za 165 korun.

Jednoduchý prstýnek za 165 Kč, autor: monkiJednoduchý prstýnek za 165 Kč, autor: monki

Obrazce a symbolické tvary z módy rozhodně nevyšly a přesto, že jsou tryanglové náušnice jakýmsi retro prvkem, k vyčesanému ohonu a jednoduchému svršku budou skvěle ladit. Tyto a spousty dalších neméně zajímavých kousků pořídíte v obchodech mango již od 235 korun.

Zavítejte do manga, autor: mangoZavítejte do manga, autor: mango

Na běžné chození do práce či jen tak po městě noste pohodlné ,,pecičky" a spíše nenápadné náušnice, které nikterak nevyčnívají a nepřekáží, avšak na velkolepou party byste po ruce měly mít něco okázalejšího, co se bude třpytit již na dálku. Skvělou volbou jsou například tyto ,,vysačky", které vás v Asosu vyjdou na senzačních 160 korun.

Stylové ,,vysačky", autor: asosStylové ,,vysačky", autor: asos

Náramky přátelství jsou vždy důkazem jakési náklonnosti a potěší každou kamarádku. V případě, že jste podobný nedostaly, ale přesto si jej přejete nosit, zavítejte do obchodů či do e-shopu značky Aeropostale a objednejte si tento či jiný zajímavý náramkový set, který vás bude stát pouhých 100 korun.

Nápadité náramky štěstí, autor: aeropostaleNápadité náramky štěstí, autor: aeropostale

Náhrdelníky jsou tuto sezónu v módě víc, než cokoliv jiného a proto by si jich každá správná nákupní maniačka měla náležité všímat. Pakliže nevíte, do jaké barvy investovat a bojíte se příliš výrazných prvků, vsaďte na tento jednodušší model hodící se jak ke koktejlovým šatům, tak k decentnějšímu kancelářskému kostýmku.

Náhrdelník za 220 Kč, autor: asosNáhrdelník za 220 Kč, autor: asos

Bylo zde nespočet typů na extravagantní kousky a proto nastal čas představit také modýlek vhodný na běžné nošení. Tyto jednoduché náušničky s kamínky od značkx Max and Chloe pořídíte za 245 korun.

Model na běžné denní nošení, autor: maxandchloeModel na běžné denní nošení, autor: maxandchloe

Článek Stylová bižuterie do 300 Kč byl publikován 14. února 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...