5 barevných jarních svetříků z nejnovějších kolekcí

Tagy:  svetry, dámské oblečení, jaro, barvy, pestré barvy, odstíny

Sponzorované odkazy:

5 barevných jarních svetříků z nejnovějších kolekcí

Ne vždy si na jaře můžete dovolit nosit odhalená ramena a proto je dobré mít v záloze několik atraktivních svetříků, které vás nejenom zahřejí, ale navíc vám dodají šmrnc a pomohou vám jednoduše a efektivně vytvořit skvělý outfit do práce, do školy, na schůzku nebo jen tak do města na kávu. Inspirujte se kousky z nejnovějších kolekcí a vydejte se na obnovu šatníku.

Proužky opět letí a spolu s nimi veselé barvy, které jsou spolu v kombinaci skvěle dohromady. Pruhovaných svetříku najdete ve všech obchodech kvanta, ale pokud vás zaujala hra modrých odstínů a sněhově bílé, pak se vydejte například do prodejen Marks and Spencer, kde navíc obdržíte slevu až 50 procent.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Chcete prakticky schovat nějaké to kilíčko navíc, aniž byste vypadali jako v režném pytli? Pak vsaďte opět na atraktivní pastelové barvy, ale zároveň na volnější střih a jednoduchý úpletový materiál, jež jednoduše splývá podél těla, ale nevytváří nevzhledný ,,pytlovitý" dojem. Skvělým tipem jsou například prodejny Only, kde se seženete spíše ležérnější uvolněnou módu a to za velmi příjemné ceny. Tento model stojí skvělých 685 korun.

Autor: onlyAutor: only

Svetr by měl nejenom dobře vypadat, ale také umět zahřát, což vám mohou slíbit stylové svetry z nové jarní kolekce Asosu.Na výběr máte z několika zajímavých barevných variant s crazy aplikacemi v podobě chuchvalců, třpytek, kamínků, ale také výšivek a nebo nevšedních nápisů. Svetry v Asosu zakoupíte již od skvělých 499 korun.

Autor: asosAutor: asos

Ne všechny svetry musejí mít nutně dlouhé rukávy, existují také varianty v kratším provedení z lehkého úpletového materiálu, které poslouží jako lehký vršek i v horkých letních měsísích. Modely například z Tally Wiejl můžete nosit jak k džínám, tak k elegantnějším sukním, proto se vyplatí si koupit hned několik modelů. Svetry pořídíte od 449 korun.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Kdo říká, že svetry musejí být vždy nudné a usedlé? I v pleteném modelu můžete vypadat sexy a neskutečně svůdně. Pořiďte si barevnou lososovou variantu s většími oky, díky kterým je svetřík průhlednější a vy tak rafinovaně můžete ukázat podprsenku a nebo zajímavý top, pod kterým vyniknou vaše bujné vnady. Nakupujte chytře a ekonomicky, například v Mango.

Autor: ahopbopAutor: ahopbop

Článek 5 barevných jarních svetříků z nejnovějších kolekcí byl publikován 14. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...