Gym style aneb v čem do fitness centra?

Tagy:  nákupy, móda, nakupování, oděvy, fitness, dámské oblečení

Sponzorované odkazy:

Gym style aneb v čem do fitness centra?

S vlnou fitness se poslední dobou ,,roztrhl pytel". Lidé chtějí nejenom dobře vypadat, ale také se tak cítit. Bio a zdravě potraviny zaplavily obchody, restaurace a spousta jedinců se denně vypravuje do posilovny. Pokud se také snažíte pro své zdraví a postavu něco dělat, jistě vám záleží na tom, co u cvičení máte na sobě. Nechte se inspirovat nejnovějšími kolekcemi a vydejte se do fitka stylově.

Základem všeho je samozřejmě kvalitní spodní prádlo, bez kterého se nehnete. Spousta žen si myslí, že na volbě podprsenky nesejde, nicméně jakmile se vám kostice začnou zařezávat do žeber a gelové vycpávky potit, budete svého neuváženého rozhodnutí hořce litovat. Než se tedy vypravíte do nejbližší posilovny, pořiďte si sportovní podprsenku ve vaší velkosti, nepromokavé kalhotky a také prodyšné ponožky, díky kterým zabráníte případným plísním a extrémnímu pachu. Tento komplet seženete na Asos za 980 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Pakliže se hodláte vrhnout na klasický běžecký pás a poté začít s kardio cvičením, musíte si obléknout něco maximálně komfortního a navíc pohyblivého. Zapomeňte proto na značkovou teplákovou soupravu, která je vhodná spíše na venkovní jogging nebo procházku se psem. Naopak zainvestujte do kvalitních legín, které vám padnou naprosto na všech partiích a budou pohodlné. Tyto pořídíte v mnoha barvách na e-shopu Newlook od 635 korun za kus, což je opravdu skvělá cena.

Autor: NEWLOOKAutor: NEWLOOK

Co se svrchního oděvu týče, zde máte na výběr hned z několika atraktivních variant a záleží pouze na vás, která je vám nejbližší. Dobrou volbou je samozřejmě přiléhavé tílko, pokud ale nemáte ještě dokonalé partie a potřebujete na bříšku a bocích trochu zapracovat, obstarejte si spíše sportovnější a volnější variantu tílka s praktickým body, které stáhne poprsí a vy se budete cítit velmi příjemně a vzdušně. Značka Victorias Secret nyní přichází s krásnou řadou pestrých tílek, která vás jistě zaujmou. Cena je okolo 615 korun za kus.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Ve fitness centru si dáte pořádně do těla a počítejte s tím, že pokud budete cvičit správně, opravdu se zapotíte. Proto nikdy nezapomínejte také na mikinu, která vám schová zpocená záda a zabrání tak nejenom nachlazení, ale také ztuhnutí svalstva. Abyste byli stále ve stylu a vypadali skvěle, vsaďte pro tentokrát na populární a známou značku Nike, která přichází s novou fitness kolekcí plnou barevných mikin, které jsou sportovní a sexy zároveň. Cena jedné mikiny je 1 160 korun.

Autor: 6PMAutor: 6PM

Článek Gym style aneb v čem do fitness centra? byl publikován 8. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...