Zvířecí potisky opět trochu jinak

Tagy:  móda, triko, mikina, svetr, punčochy, doplňky, trendy, animální vzory, zvířecí motivy, potisky

Sponzorované odkazy:

Zvířecí potisky opět trochu jinak

Zvířecí potisky jsou diskutabilní téma, ohledně kterého se neustále točí spousta diskuzí. Jedni lidé je naprosto zbožňují, jiní naopak nenávidí a stejně tak je to i se stylisty. Animální vzory jednoduše musíte milovat nebo nesnášet, nic mezi prakticky neexistuje. A proč jsou zvířecí potisky tak ožehavé? neboť jsou natolik výrazné a specifické, že existuje opravdu velmi tenká hranice mezi moderním kouskem a naprosto nevhodnou variantou, která je až vulgární. Pokud chcete zvířecím vzorům dát přeci jenom nějakou šanci, podívejte se na aktuální novinky z populárních obchodů a přesvědčte se sami, že se opravdu najdou i stylové a moderní modely, které stojí za povšimnutí.

Barvou, která by se v zimě rozhodně měla objevovat v šatníku každé ženy, je šedá. Možná se ji instinktivně tak trochu vyhýbáte, neboť žijete v domnění, že v šedých kouscích budete out a jako neviditelné myšky. Pakliže ale vsadíte na tento trendy svetr spolu se zvířecím vzorem, budete nejenom moderní, ale také středem pozornosti. Komfortní kardigan seženete u značky JAEGER za 1 399 korun.

Autor: JAEGERAutor: JAEGER

Naprosto nesmrtelným a vždy vděčným kousek, jsou samozřejmě klasické džíny. Ty můžete vlastnit v nesčetně mnoho podobách a stále budete mít jistotu, že jste nesáhli vedle. Pokud vás ale již nebaví jednoduché slim džíny nebo naopak otrhaná varianta vyšisovaných bokovek, pořiďte si kousek, který jen tak někom jiném neuvidíte. Co říkáte například na tuto novinku, která na vás čeká na e-shopu NET-A-PORTER, a to již za 1 000 korun.

Autor: NET-A-PORTERAutor: NET-A-PORTER

Animální vzory nemusejí být pojaty vždy ve stylu leopardího nebo zebřího potisku, který právě spoustě ženám vadí. Můžete si naopak pořídit jednoduchou mikinu nebo triko s potiskem exotického zvířete. Například v prodejnách MANGO najdete tyto kousky s tygří hlavou, a to již od 349 korun.

Autor: MANGOAutor: MANGO

Zvířecí motivy zdaleka nemusejí být vždy tolik výrazné a křiklavé, jako je znáte z většiny obchodů. Naopak existuje řada velmi příjemných modelů, u kterých je zvířecí vzor pouze naznačen a vypadá velmi vkusně. Stejně tak je tomu například u této krásné a jemné mikiny od značky Oasis, která sluší mladým teenagerkám i starším ženám. Pořídit ji můžete na e-shopu JOHNLEWIS za krásných 740 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Zvířecí vzory většina žen příliš nemusí, koho ale naopak přitahují, jsou muži, a to především v oblasti spodního prádla, které v nich, v případě animálních vzorů, vzbuzuje spousty představ a fantazií. Pokud chcete vašeho partnera potěšit a zároveň si pořídit pohodlné a sexy spodní prádlo, podívejte se na aktuální novinky od značky Hanky Panky, která vás jistě zaujme. Například tyto kalhotky pořídíte na e-shopu REVOLVECLOTHING za příjemných 555 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

Pakliže se nebojíte trochu vyčnívat z řady a preferujete ryzí ženskost, přestaňte nosit obyčejné a nic neříkající punčochy a raději zainvestujte do těch opravdu stylových, které podtrhnou váš neskutečná sex-appeal a vy se konečně budete cítit přitažlivě. Inspirujte se bohatou nabídkou punčoch a silonek značky Commando, která se nebojí ani animálních vzorů. Jednotlivé kousky můžete zakoupit na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE již od 699 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Článek Zvířecí potisky opět trochu jinak byl publikován 8. února 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...