Co na jaře prostě musíte mít? Stylový overal!

Tagy:  dámské oblečení, móda, nakupování, dámský overal, jaro

Sponzorované odkazy:

Co na jaře prostě musíte mít? Stylový overal!

Overaly, ve světě módy, rozhodně nejsou žádnou novinkou, ba naopak se objevovaly již v 60. letech, kde jasně dokázaly, že žena nemusí být vždy v sukni, aby byla vyzývavá a neuvěřitelně sexy. Overaly dlouhé roky zůstávaly v ústraní, dnes jsou ale opět aktuální a pokud chcete jít s dobou, rozhodně si alespoň jeden obstarejte. Overalů je dnes na trhu neuvěřitelně množství a nutno podotknout, že ne všechny jsou trefou do černého. Podívejte se, jaké kousky by vám mohly slušet a nechte se inspirovat či přímo zamiřte do vybraných kamenných nebo internetových obchodů.

Overal do zaměstnání? Proč ne!

Doposud jste si nedokázaly představit, že byste se v kanceláři objevily v něčem jiném, než je klasický kalhotový kostým nebo pouzdrové šaty se sakem? Pak nastal čas na radikální změnu a jasnou ukázku toho, že se můžete oblékat i jinak a přesto budete stále vkusné a dle aktuálních trendů. Například tento jednoduchý overal se zvýrazněným pasem je jasným důkazem sexy modelu, který opticky prodlouží nohy, prakticky schová větší bříško a naopak nechá vyniknout hlubšímu dekoltu. Vínová barva je navíc skvělým odstínem, který nijak nepoutá zbytečně mnoho pozornosti, což je v zaměstnání většinou žádoucí. Moderní overal pořídíte na e-shopu THEHUT, a to již za 830 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Model na rande snů

Chystáte se na vysněné rande s vaším protějškem, ale stále nevíte, co si obléknout? Nechcete vypadat příliš lacině, proto krátké šaty ani hluboký dekolt nejsou správnou volbou a jít v džínách nebo leginách na večeři do lepší restaurace nebo dokonce do divadla, je krajně nevhodné. Pro tyto příležitosti je skvělou volbou tento jednoduchý, avšak díky řasené aplikaci, velmi nápaditý overal, který vás rázem promění v sexy ženu, která ví, co chce, ale dokáže si udržet odstup. Overal v tmavě modrém nebo černém provedení pořídíte na e-shopu JOHNLEWIS za 2 244 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Stylová varianta na jaro i léto

Léto je sice ještě v nedohlednu, ale i v jarních dnech můžete nosit stylové overaly, které jsou velmi pohodlné a navíc vzdušné, proto se v nich nebudete zbytečně potit. Tento bělostný overal se sexy řasením v oblasti dekoltu je vhodnou variantou jak na léto, tak na jaro. Zatímco v letních měsících jej dokonale užijete například u moře, na jaře k němu obléknete výraznější sáčko, obujete vysoké jehly a můžete vyrazit na exkluzivní party do města. Cena overalu je na e-shopu YOINS neskutečných 400 korun.

Autor: YOINSAutor: YOINS

Model na každodenní nošení

Ne každá žena se přímo ztotožňuje s typickým tvarem overalu, který může někdy působit jako nepříliš foremná kombinéza. Pokud i na vás takto overaly působí, vsaďte na kompromis, který vypadá jako kombinace klasických společenských kalhot a jednoduché košile. Takový model můžete nosit nejenom do práce, ale také do města. Záleží pouze na vás, jestli jej, spolu s vysokými podpatky, pojmete spíše elegantně, nebo k němu obujete jednoduché mokasíny a vydáte se nakupovat do města. Černý pohodlný overal pořídíte na e-shopu FARFETCH za 1 288 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Komfortní overal také na doma

Komfortně a maximálně příjemně se můžete cítit také v pohodlí vašeho domova, kde se pravděpodobně nechcete nosit na vysokých podpatcích a s vyšponovanou pouzdrovou sukní. Domácí overaly jsou ideální obdobou klasické teplákové soupravy, která by v žádném ženském šatníku rozhodně neměla chybět. V tomto modelu můžete navíc, a to absolutně bez studu, vyrazit do krámu nebo k sousedce na návštěvu. Pořídit jej můžete na e-shopu STYLEBOP za 1 125 korun.

Autor: STYLEBOPAutor: STYLEBOP

Článek Co na jaře prostě musíte mít? Stylový overal! byl publikován 7. března 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...