Kvalitu spánku ovlivňuje vhodné noční prádlo

Tagy:  spánek, spaní, overal, noční košile, skříň

Kvalitu spánku ovlivňuje vhodné noční prádlo

Pyžamo je snad pro každého z nás nepostradatelná součást šatníku. Výběr tohoto oblečení nepodceňujte a vybírejte opravdu pečlivě. Pohodlné pyžamo je základ!

Noční košile

I když se vám může zdát, že se nejlépe vyspíte ve starém vytahaném tričku, zkuste to, a i do postele ulehejte půvabně v pohodlné dámské noční košili. Možná se vám to zdá smyšlené, ale pyžamo vám může dopomoct k tomu, abyste ráno vstávala svěží, odpočinutá a plná energie. Bavlněné noční košile jsou pro naši pokožku nejpříznivější. Můžete si vybrat z celé řady barev, střihů a designu. Ať už zvolíte elegantní výstřih, výstřih do tvaru „V“ anebo do „O“, budete si v něm cítit příjemně. Jestliže si k němu ještě dokoupíte nějaké roztomilé ponožky, celý outfit tímto změníte. Takové oblečení vám večer a v noci přinese pocit spokojenosti, klidu a bez starostí.
Výhody noční košile jsou: maximální pohodlnost, neškrtí v pase a ještě vás i zahřejí.

Vyspat se do růžova

Dobře se vyspat je základem dobrého zdraví. Pokud se dobře vyspíte, celý den bude jiný – úspěšný. Na kvalitu spánku má vliv nejen dobrá postel, kvalitní matrace, ale také např. barva zdí nebo zmíněné pyžamo.

Už jste vyzkoušeli moderní overaly na spaní? Určitě ano, neboť prožívají doslova boom. Šijí se nejen pro děti, ale také pro dospělé. Originální overaly, z příjemného materiálu patří k velice pohodlnému nočnímu prádlu. Během spánku se můžete i odkopat a budete mít jistotu, že vás neofoukne. A co dělat, když se vám v noci chce na toaletu a nechcete se na záchodě úplně svlékat? Vyzkoušejte Skippy overaly, které mají zadní pás s otvorem. Stačí ho pouze shrnout a celé tělo vám zůstane i nadále v teple.

Výhody – nevyhrnují se, netlačí, jsou pohodlné, hřejivé a velmi moderní. Overaly se dají nosit i během dne, nemusí být pouze na spaní. Dá se říci, že overalem se zkrášlíte jak na spaní, tak při běžném nošení.

Průvan v šatníku

Podívejte se do vaší šatní skříně v ložnici. Máte tam hezká a kvalitní pyžama? Chybí vám overal? Vyberte si noční prádlo dle vašeho stylu. Nabídka je opravdu široká. Vybrat si můžete z desítek typů a druhů pyžam. Od klasických, až po luxusní kousky.

Obnovte si váš šatník, nic nenechávejte náhodě. V případě, že si budete overal nebo noční košili teprve kupovat, po čase se na naše stránky vraťte a dejte nám vědět, jestli se vám spánek zlepšil či nikoliv.

Článek Kvalitu spánku ovlivňuje vhodné noční prádlo byl publikován 22. března 2018 v 22.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...