Hit letošního jara? Světle modrá!

Tagy:  bledě modrá, světle modrá, barvy, pastelové barvy, jaro, léto, móda, nakupování, oblečení, doplńky

Sponzorované odkazy:

Hit letošního jara? Světle modrá!

Jaro se opět nese ve znamení barev, proto zapomeňte na nudné a nevýrazné tóny a oživte své outfity barvami, které vás rozzáří a dodají vám energie. Letošním trendem jsou rozhodně barvy pastelové, jež sluší takřka každému a které působí neuvěřitelně optimisticky. Nemusíte zrovna žluté modely a růžové již máte také dost? Pak vyzkoušejte bledě modrou, která je letošní jaro a léto neuvěřitelným hitem. Objevovat se můžete nejenom na oděvech, ale také v oblasti doplňků a samozřejmě obuvi.

Naprostou samozřejmostí a nezbytností, která se letos prostě musí objevovat naprosto v každém dámském i pánském šatníku, jsou světle modré denimové džíny. Kombinovat je můžete prakticky se všemi barvami a skvěle si rozumí jak s vysokými podpatky, tak s teniskami a stejně tak s elegantnějším sakem a naopak s koženou bundou tmavé barvy. Světle modré džíny jsou jednoduše univerzálním kouskem, který vám nesmí chybět. Tuto ,,potrhanou" variantu pořídíte například v prodejnách Tally weijl, a to již od 499 korun.

Autor: ALDUCADAOSTA.COMAutor: ALDUCADAOSTA.COM

Košile se v ženském šatníku objevují již nějaký ten rok a stále jsou velmi populární. Ženám volnější střihy sluší a pokud je dovedou vhodně kombinovat a nosit, mohou v nich vypadat velice sexy. Pakliže vám chybí nějaký ten univerzální kousek, po kterém můžete vždy spolehlivě sáhnout, obstarejte si právě bledě modrou variantu stylové košile, která je vzdušná, čili na jaro a léto naprosto ideální a navíc díky svému praktickému tvaru svědčí jak hubeným ženám, tak i těm, které potřebují schovat nějakou tu nedokonalost. Tuto košili pořídíte na e-shopu ROSEWE.COM za 500 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Jaro je sice plné teplých slunečných dní, nicméně nesmíte zapomínat ani na ty dny, kdy je trochu chladněji a kdy by vám v lehkých šatech nebo tílku, byla opravdu zima. Takovým svetříkem proto nepohrdnete a pokud si jej pořídíte v pastelové barvě, nebude působit zimně, ale naopak velmi svěže. Skvělou volbou je například tento model od značky Charming, který je volnějšího střihu a díky větším okům působí jemně a romanticky. Kombinovat jej můžete jak k džínám, tak k šatům, šortkám nebo sukni. Tento kousek pořídíte rovněž na e-shopu ROSEWE.COM, a to za příjemných 430 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Jakmile odezní zima, přicházejí na řadu odlehčené materiály a kousky které jsou svěží a lehké již od pohledu. Proto vám nesmí chybět kabát, který je elegantnější a přesto velmi variabilní. Pokud máte po mrazivé zimě plné zuby tmavých barev a černou nechcete zase hodně dlouho vidět, obstarejte si jednoduchý pastelový kabátek v bledě modré barvě, který vás zvýrazní a dodá potřebný šmrnc. Například tento stylový kousek můžete koupit na e-shopu YESSTYLE.COM, kde vás vyjde nyní na příjemných 1 190 korun.

Autor: YESSTYLE.COMAutor: YESSTYLE.COM

Článek Hit letošního jara? Světle modrá! byl publikován 16. dubna 2015 v 20.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...