Buďte IN v pastelových odstínech

Tagy:  barvy, pastelové barvy, oděvy, nakupování, móda

Sponzorované odkazy:

Buďte IN v pastelových odstínech

Léto nepopiratelně zahájilo svoji sezónu, což by měla pocítit vaše nálada, pleť, ale samozřejmě také šatník, který se o toho zimního diametrálně odlišuje. Zatímco v zimě a vlastně i na podzim se zahalujete spíše do tmavších a zemitých tónů, v létě se nebojte ukázat své veselé já a zaplňte skříň výraznými odstíny, které rozzáří pokožku, dodají na optimismu a budou vám neuvěřitelně slušet. A že si nejste jisti, jaké barvy jsou letošní sezónu in a ve kterých vyrazit do ulic velkoměsta i do zaměstnání? Pak vsaďte na všechny pastelové!

Pastelové odstíny se mohou na oděvech vyskytovat v mnoha podobách a rozhodně vždy nemusejí být mdlé a nic neříkající. Pokud si vyberete pastelovou barvu s nádechem do křiklava až neonova, pak budete rozhodně za hvězdu, a to naprosto kdekoliv. Vyberte si tuto zajímavou výraznou sukni, která je klenotem sama o sobě a tudíž nesnese další výrazné barvy. Kombinujte ji proto ideálně s bílou nebo černou, kdy vynikne ještě více.

Autor: APPLEGIRLAutor: APPLEGIRL

Naopak ne všem ženám sluší velmi výrazné tóny a nutno podotknout, že se v nich také spousta žen necítí příliš dobře. Pakliže si nepotrpíte na neonově žlutou nebo na tu kanárkovou, pak zvolte jednodušší a méně vtíravé odstíny, které připomínají letní zmrzlinové osvěžení. tyto šaty jsou pak skvělou volbou nejenom do města nebo na schůzku, ale klidně také do zaměstnání, kdy je lze kombinovat s vyššími podpatky a byznys kabelkou.

Autor: POLYVOREAutor: POLYVORE

Jestli některá pastelová barva neuvěřitelně trendy, pak je to rozhodně růžová, jež by ve vašem letošním šatníku rozhodně neměla chybět. Růžová je obecně považována za jednu z nejvděčnějších barev, neboť je středobodem módního průmyslu prakticky každý rok, ať už se hovoří o malinové, fuchsiové, baby pink nebo právě o té jemné pastelové. Kombinovat ji můžete jak s ležérním, tak sportovním a elegantním stylem a nebojte se ani rostlinných motivů či retro puntíků, které jsou rovněž aktuální come backem.

Autor: PUNNKYAutor: PUNNKY

Myslet samozřejmě musíme také na vybavení na pláž, neboť v letních měsících si jistě, alespoň nějaký ten volný den, užijete na pláži či alespoň doma na zahradě. pakliže chcete jít stále ruku v ruce s módními trendy a nehodláte nijak zahálet, musíte si pořídit i nové stylové plavky, které budou na první pohled hlásat, že patříte k milovnicím módy a jejich novinek. Obstarejte si letos jednodílné plavky se sexy průstřihy, a to právě v pastelové barvě, díky které krásně vynikne vaše dokonalé letní opálení.

Autor: TANYAF1Autor: TANYAF1

Článek Buďte IN v pastelových odstínech byl publikován 25. června 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...