Peplum topy opět v módě

Tagy:  móda, nakupování, doplňky, dámská móda, oblečení, ženy, trendy, peplum, top

Sponzorované odkazy:

Peplum topy opět v módě

Pravděpodobně jste si v předešlých letech stačili všimnout nového trendu, kterým se říká peplum. Jedná se o volánky v oblasti boků nebo břicha, které se mohou objevovat prakticky na každém svršku nebo šatech. Peplum jeden čas naprosto ovládlo módní mola a butiky. Volánky měly najednou halenky, šaty, svetříky, saka a dokonce bundy. Pořídit si peplum kousek s sebou samozřejmě přináší to riziko, že jej budete nosit pouze jednu se zónu, nicméně topy v tomto duchu jsou stále aktuální, proto se jim rozhodně nevyhýbejte.

Tílek a topů bez rukávů není nikdy dost a proto je nakupujte o sto šest. Peplum topy se nyní objevují téměř ve všech módních obchodech, proto opravdu nebudete mít problém najít si ten vhodný pro sebe. Černobílá kombinace je naprosto nesmrtelnou klasikou, ke které oblečete jednoduché černé kalhoty, pouzdrovou sukni, ale také obyčejnější džíny. Tento stylový kousek koupíte na eshopu NEIMANMARCUS.COM za 1 199 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Dalším trendem, který zahájil svůj comeback již na jaře a stále se drží v předních liniích jsou proužky a pruhy všeho druhu. Pravdou je, že pruhované oblečení musíte umět nosit. Zatímco svislé pruhy opticky ztenčují a dělají krásnou postavu, ty vodorovné mohou přidat i několik kilogramů. Ovšem jakmile si zvolíte ten správný kousek, máte vyhráno. Co říkáte například na tento peplum pruhovaný kousek, který na e-shopu JOHNLEWIS.COM stojí pouhých 265 korun?

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Rostlinné a květinové motivy jsou něčím, co prakticky nemůže vyjít z módy, neboť co se inspiruje přírodou, je neustále v kurzu a je jedno, jestli hovoříme o módě dnešního dne nebo budoucnosti. Pokud máte i vy rádi květinové vzory, pak se podívejte na tuto hedvábnou blůzku z dílny značky Suno, která je trendy, nadčasová a díky peplum také netradiční. Koupíte ji na eshopu SAKSFIFTHAVENU­E.COM, a to za 4 311 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Červená vládne světu a jestli něco pochmurnému podzimnímu počasí dodá jiskru, pak je to právě červená barva a oblečení v tomto duchu. Chystáte se na sobotní party, chcete na rande svých snů vypadat moderně a sexy nebo se prostě chcete pouze líbit sami sobě? Pak si pořiďte tento zajímavý červený peplum topík, který zvýrazní vnady a díky svému střihu zakryje větší bříško. Koupíte jej na e-shopu CHOIES.COM již za 585 korun.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

Když už je řeč o trendech, nenechte si ujít ani návrat orientu a inspiraci v ruských mozaikách. Tento kousek je dokonalým příkladem toho, že zdaleka ne vše ornamenty opatřené musí být vulgární nebo přeplácené. Látka je velmi netradiční, pojetí osobité a přesto nadčasové a peplum střih trendy, což z černobílého topu rázem dělá kousek, který jen tak nepřehlédnete. Koupíte jej na e-shopu CHOIES.COM za 999 korun.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

Článek Peplum topy opět v módě byl publikován 30. září 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...