Jak si užít outdoorové aktivity na maximum? S adidas!

Jak si užít outdoorové aktivity na maximum? S adidas!

Patříte k outdoorovým nadšencům nebo po outdoor aktivitách teprve jen pokukujete? Ať tak či onak, jistě si uvědomujete, že základem příjemně prožitých aktivních chvil je kvalitní výbava, na kterou se můžete spolehnout. Na silácké řeči typu, že vysokohorský výšlap zvládnete v běžeckých nebo dokonce volnočasových teniskách a bavlněné mikině, rychle zapomeňte.

Outdoor nezahrnuje pouze „batůžkáře“ na procházce lesem, kteří se některým pod tímto pojmem ihned evokují. Outdoor v sobě ukrývá turistiku, cyklistiku, horolezectví, tramping, skauting, sjíždění divokých řek, lyžování, paragliding, lyžování a mnohé další. Některé sporty jsou adrenalinové a jiné zase odpočinkové. Je zřejmé, že outdoorové aktivity probíhají venku na čerstvém vzduchu. Taková aktivita vás nabije obrovským množstvím energie, která je pro nás tak důležitá. Nechte značku adidas, aby se stala vaším funkčním společníkem po cestách nového poznání. Na www.total-store.cz naleznete špičkovou výbavu, která v sobě kombinuje funkční technologie a stylový design.

Jak si vybrat správnou obuv?

Před výběrem a samotným nákupem obuvi (http://www.total-store.cz/boty-outdoor) si zodpovězte následující otázky, které jsou u outdoorové obuvi zásadní.

  1. Kam hodláte vyrazit?
  2. Kde a po jakém povrchu se budete pohybovat?
  3. Kolik ponesete zátěže?

Při výběru nás zajímá stupeň nepromokavosti, hmotnost, trvanlivost a celkový design. Obuv je zapotřebí pořádně vyzkoušet. Nevadí, že nakupujete online. Na www.total-store.cz můžete obuv vyměnit v případě, že by Vám neseděla. Všímejte si také funkčních technologií. K základním z nich patří GORE-TEX, Continental, Boost, TRAXION a ADIPRENE.

Jak si vybrat oblečení?

Ani nákup outdoor oblečení rozhodně nepodceňte a opět si zodpovězte 3 důležité otázky.

  1. Kam a do jakých podmínek vyrážíte?
  2. Na jaké roční období jej kupujete?
  3. Kolik peněz chcete investovat?

Pokud jste vždy nosili jeden teplý a huňatý svetr, vyměňte jej. Vyšší izolace tepla dosáhnete tím, že zvolíte raději více tenčích vrstev. U bundy se zajímejte vždy o stupeň vodního sloupce. Zajímavou alternativou mezi dlouhými kalhotami a šortkami jsou odepínací nohavice. Získáte tak model 2 v 1, který je na cestách s nevyzpytatelným počasím velmi praktický. Ani u oblečení nezapomínejte na technologie, které se starají o váš komfort a maximální pohodlí. K základním patří ClimaProof, ClimaStorm, Pertex microlight, WINDSTOPPER nebo FORMOTION.

Outdoorové oblečení i obuv je perfektní volbou i pro běžné nošení na nadcházející podzim a zimu. Pokud si s výběrem lámete hlavu a možná si i nevíte rady, tak neváhejte kontaktovat www.total-store.cz na chatu, telefonicky nebo e-mailem. Vždy Vám ochotně poradí a pomohou.

Článek Jak si užít outdoorové aktivity na maximum? S adidas! byl publikován 11. října 2015 v 21.30 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...