Šijeme na šicích strojích Brother

Tagy:  šicí stroje, vyšívací stroje, quilting, patchwork, oblečení, opravy, Brother, šití

Šijeme na šicích strojích Brother

Patříte mezi domácí kutily a šikovné švadlenky? Blíží se Vánoce a přejete si kvalitní šicí stroj pro běžné domácí šití? Šicí technika Brother, distributor domácích šicích strojů do Česka zajišťuje prodej, náhradní díly a servis na všechny typy domácích šicích strojů Brother. Vyberete si?

Šicí stroj

Většina lidí si v dnešní době myslí, že šít se už nevyplatí a kupovat šicí stroje nemá smysl. Opak je ale pravdou. Určitě mi dáte za pravdu, že i vy jste se setkali s levným prádlem a hned po prvním použití se vám začalo párat ve švech, utíkat očka apod. Při dalším nákupu jistě zvážíte, co si za peníze koupíte. „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levně věci.“ Pokud už máte doma něco levného, občasná oprava je téměř nezbytná. Navíc ten, kdo má malé děti, moc dobře ví, jak často potřebují oblečení upravovat, sešívat, zkracovat apod.
Cenově výhodný stroj značky Brother vám splní vaše potřeby a jistě se stane užitečným pomocníkem ve vaší domácnosti.
Japonská firma Brother se specializuje na výrobu šicích a vyšívacích strojů (mechanických a elektronických strojů). Prosperují nejen kvalitou a spolehlivostí, ale také moderním designem. Šicí stroje jsou vhodné jak pro pokročilé a zkušené šičky, tak pro úplné začátečníky, které se teprve do světa šití dostávají. Veškerou nabídku různých typů strojů najdete na e-shopu.

Patchwork

Znáte metodu patchwork? Právě pro tuto metodu vám doporučuji velice oblíbenou řadu elektronických šicích strojů Brother Innov-is, který samozřejmě využijete i pro běžné šití.
Šicí stroj Brother NV 15, 35 a nebo 55 se hodí do vaší domácnosti kvůli jednoduché obsluze, perfektnímu šití knoflíkových dírek, automatickým zapošíváním na začátku a konci šití, LED osvětlením, polohováním jehly a automatickým navlékačem nitě.
Pro quilting a patchwork jsou vhodné šicí stroje NV 350 a NV 550, které též najdete na e-shopu.

Vyšívací stroje

Některé švadlenky dávají přednost i strojům, které jsou vhodné pro profesionální šití s řadou stehů, automatickým odstřihem nitě a celou řadou dalších využitelných funkcí. Mezi ně se řadí i šicí a vyšívací stroj NV 955, který má zabudovaný software, díky němuž lze vytvořit vlastní výšivky třeba na dětské polštářky, oblečení, hračky apod. Japonská firma Brother se pyšní neustále se vyvíjejícím sortimentem na světovém trhu a jistě i v budoucnu bude představovat nové kousky šicích a vyšívacích strojů.

Článek Šijeme na šicích strojích Brother byl publikován 20. října 2015 v 23.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...