Oversized aneb jak nosit větší velikosti?

Tagy:  móda, nakupování, doplňky, dámská móda, oblečení, ženy, trendy, oversized, velikost, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

Oversized aneb jak nosit větší velikosti?

Pokud se o módu a trendy alespoň trochu zajímáte, pak jste již jistě slyšeli výraz oversized, který je čím díl oblíbenější. Jedná se o takové kousky, které jsou větší, volnější, ale přesto vypadají skvěle. Nosit je můžete prakticky po celý rok, neboť oversized existují jak zimní, tak letní outfity. Výhodou tohoto druhu oblečení je fakt, že nejeno splňujete módní kritéria, ale také se budete cítit velmi pohodlně a příjemně. A že v dámských obchodech nemůžete vámi požadované kousky v oversized variantě najít? Pak se nebojte zajít i do pánského oddělení…

Jestli se bez něčeho na podzim a v zimě rozhodně nelze obejít, pak jsou to svetry všeho druhu. Pletenina je zkrátka na vždy spjata s tímto ročním obdobím, proto se ji v žádném případě nevyhýbejte. Nicméně není svetr jako svetr a zatímco jemné svetříky na tělo lze nosit prakticky po celý rok, tlusté pletené svetry užijete ideálně na podzim a v zimě pod kabát. Nebojte se vykročit ze své komfortní zóny a obstarejte si svetr v oversized variantě. Kombinujte ho s úzkými džínami, koženými kalhoty nebo minišortkami tak, aby vynikla jeho větší velikost a vaše štíhlé nohy. Tento oversized stylový svetr pořídíte na e-shopu STYLEMOI.NU za skvělých 865 korun.

Autor STYLEMOI.NUAutor STYLEMOI.NU

Již v předešlých letech se do módy opět vrátily košile, které by se měly objevovat v každém dámském šatníku. Již dávno jsou pryč roky, kdy byly košile doménou výhradně mužů, proto se jich nebojte a ba naopak se na jejich nošení zaměřte. Košile jsou velmi sexy a sluší ženám prakticky každého věku. Klasická bílá košile s uhlazeným límečkem je must have dámského šatníku, trochu změnou jsou košile v oversized provedeních, které jsou nečekaně ženské a navíc neuvěřitelně pohodlné. Tento kousek koupíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 1 955 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Kabátů není nikdy dost, neboť od září do března se bez nich neobejdete a pakliže sledujete módní trendy, pak velmi dobře víte, že jich musíte mít hned několik a ideálně v mnoha stylech. Vypasované trenčkoty jsou klasikou, která již nikoho nepřekvapí, kabáty s koženými rukávy se nosí nějaký ten rok, co ale rozhodně zaujme a strhne na sebe veškerou pozornost, je zimní nebo podzimní kabát ve větší velikosti. Slaďte jej s úzkými nohavicemi, vysokými podpatky, kabelkou přes rameno a máte vystaráno. Kabát seženete na e-shopu THEOUTNET.COM za 6 455 korun.

Autor: THEOUTNET.COMAutor: THEOUTNET.COM

Dokážete si vůbec představit dámský šatník bez dobře padnoucího jednoduchého saka? Pravděpodobně ne a pokud si na sáčka všeho druhu potrpíte a nosíte je jak na jaře a v létě k džínám a teniskám, tak po celý rok do kanceláře, neměl by vám uniknout trend oversized sak, který se stal neuvěřitelným hitem. Saka větších velikostí, která se skvěle hodí jak ke společenským kalhotám, tak ke koktejlovým šatům, koupíte například na e-shopu ASOS.COM, a to již od 940 korun.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

Článek Oversized aneb jak nosit větší velikosti? byl publikován 25. října 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...