Jemná růžová v šatníku na 6 způsobů

Tagy:  dámské oblečení, oblečení, móda, trendy, barvy, materiály, nakupování, doplňky, léto, eshop, růžová

Sponzorované odkazy:

Jemná růžová v šatníku na 6 způsobů

Léto se každoročně nese v duchu mnoha krásných barev a letos tomu samozřejmě není jinak. Kromě klasické bílé a černé, které jsou nesmrtelné přes celý rok, by se váš šatník měl zaplavit spoustou krásných barev, které vás oživí a dodají vám chybějící energii. Barva, která by vám rozhodně neměla chybět, je růžová. Tu lze nosit v mnoha odstínech a je pouze na vás, jestli zůstanete věrni růžovému outfitu anebo ji zkombinujete s jinými barvami, kůží a denimem. Ve fantazii se meze nekladou tak hurá do růžového nakupování.

Velmi příjemným odstínem růžové, který sluší naprosto každé ženě a který se v šatníku neztratí, je pudrová s lehkým nádechem starorůžové. Kombinovat ji můžete například s přírodními barvami, kdy zůstane tón v tónu a nebo třeba s výraznou lososovou, díky které získáte zářivý letní outfit. Vsaďte na trend letošního léta a obstarejte si tyto krásné kalhoty volnějšího střihu, které jsou pro horké letní dny jako stvořené. Cena kalhot je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 2 899 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Žhavým trendem letošní sezóny jsou opět krásné áčkové sukně, které ocení především ženy s větším pozadím a stehny. Sukně totiž dokonale zakryje problematické partie a vy tak budete rázem působit neuvěřitelně žensky a sexy. Áčková sukně v růžové barvě jsem prototypem ženskosti a jemnosti. Cen sukně je na e-shopu THEOUTNET.COM 2 577 korun.

Autor: THEOUTNETAutor: THEOUTNET

Bez čeho se v létě nemůžete obejít? Bez klasického cropp topu, které přišly do módy již před několika lety a stále jsou velmi žádoucí. Jejich výhoda tkví v pohodlnosti a také je lze variabilně kombinovat se spoustou dalších módních kousků. Je libo například tento krátký topík v bonbónově růžové barvě? Jeho cena je na e-shopu CHOIES.COM skvělých 355 korun.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

V letních měsících samozřejmě nesmíte zapomínat na sportování a udržování se v kondici, díky čemuž budete mít do plavek krásnou postavu a nebudete se tak muset stydět. Růžová vás může zaplavovat i v případě sportovního oblečení, které je například od značky Adidas vymazlené do posledního puntíku. Sežeňte si tento top na cvičení, a to již za 1 122 korun, jedině na e-shopu JADES24.COM.

Autor: JADES24.COMAutor: JADES24.COM

Myslete i v létě na chladnější dny, díky kterým budou muset šatičky a veškeré typicky letní kousky zůstat ve skříni. Aby vám po večerech nebo v zaměstnání nebylo chladno, obstarejte si růžové sako, které dokonale sladíte jak ke kalhotám a halence, tak k šatům nebo dokonce džínám. Cena tohoto kvalitního saka je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 5 948 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

K létu patří samozřejmě šaty, sukně a stejně tak kraťasy, kterých existuje neuvěřitelné množství, od klasických džínových až po elegantnější kousky například do práce. Tento růžový kousek v jemném provedení je naprosto dokonalý pro dny, kdy chcete působit jemně, svěže a přesto trochu formálně. Cena šortek je na e-shopu MOSCHINO.COM 2 546 korun.

Autor: MOSCHINO.COMAutor: MOSCHINO.COM

Článek Jemná růžová v šatníku na 6 způsobů byl publikován 29. června 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...