5 stylových outfitů do zaměstnání

Tagy:  móda, nakupování, doplňky, trendy, oblečení, podzim, listopad, outfit, práce

Sponzorované odkazy:

5 stylových outfitů do zaměstnání

V práci trávíte většinu svého času a proto byste se měli snažit vypadat sále skvěle. Oblečení a móda obecně mnohým připadá povrchní, nicméně podle vzhledu vás většina lidí automaticky zaškatulkuje a pakliže nechcete být v očích kolegyň a kolegů za šedou myš, ale naopak za módní ikonu, pak si se svými outfity rozhodně vyhrajte. Podívejte se na 5 senzačních modelů, díky nimž o vašem super vkusu nebude nikdo nikdy pochybovat.

Skládané sukně se staly hitem již v loňském roce a pakliže jste si ještě žádnou nepořídili, nastal právě čas na změnu. Pořiďte si delší skládanou sukni i do zaměstnání, neboť ji můžete snadno kombinovat se spoustou svršků. Modrá varianta je variabilní, neboť snese světlé i tmavé barvy. Delší sukně však mohou snadno působit nudně, proto k nim noste výraznější topy a nebojte se ani barevné bižuterie.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Barvou letošního podzimu je beze sporu vínová. Ta by se měla objevovat ve vašem šatníku hned několikrát a vedle oblečení by vám neměly chybět ani vínové kotníkové kozačky a kvalitní kožená kabelka. Co říkáte napřííklad na vínovou podzimní košili s výraznými volánky nebo na sako s dvojitým zapínáním? Vínoví barva sluší blondýnkám i brunetkám, proto se ji rozhodně nevyhýbejte.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Vhodnou variantou do práce nebo do oblasti elegantní a formálnější módy jsou samozřejmě také metalické barvy. Ty jsou trendem posledních pár a pravděpodobně z módy jen tak nevyjdou. Pořiďte si výrazný zlatý top s nitěmi nebo kamínky, které se dokonale hodí k přírodním barvám a bílé, ale také k černému kalhotovému kostýmu. Možností, jak jej nosit, je nespočet.

Autor: GALLANT81Autor: GALLANT81

Na podzim se barvám vyhýbat určitě nemusíte, ba naopak je do svého šatníku směle pusťte. vyhněte se výrazným odstínům jako je neonový růžová nebo kanárkově žlutá, ty jsou vhodnější spíše na léto, ale v čem se budete cítit skvěle a svěže je například královská modrá. Ta je pro studené podzimní a zimní dny jako stvořená. Obstarejte si zajímavé šaty s modrými akcenty a oblékněte k nim jednoduché modré sako nebo zvolte modré doplňky.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Připadá vám, že v zimě nosí všichni okolo vás nevýrazné tmavé barvy, ve kterých zanikne i ten nejnápadnější člověk? Pak se z tohoto nudného stereotypu vymaňte a obstarejte si stylové kousky s výraznějšími barevnými akcenty. Černé sako a kalhoty například oživte žlutým svetříkem nebo kabelkou s nápadnější barvou.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Článek 5 stylových outfitů do zaměstnání byl publikován 29. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...