Co si obléknout do chladných podzimních dní?

Tagy:  outfit, dámské oblečení, podzim, zima, doplňky, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

Co si obléknout do chladných podzimních dní?

Listopad je typickým podzimním měsícem plným chladných deštivých dní. To ovšem neznamená, že byste měli zanevřít na módu a oblékat se nudně, stroze a bez špetky fantazie. I na podzim můžete mít stylové a trendy kousky dle poslední módy, které vám dokonale padnou a navíc se v nich budete cítit opravdu senzačně. Podívejte se na 5 skvělých outfitů, které jsou pro listopadový deštivý podzim jako stvořené.

Květiny nejenom na jaře

Květiny jsou typickým symbolem jara, a to nejenom v případě přírody, ale také módy. Květiny a nejrůznější rostlinné motivy se tak objevují na oblečení a doplňcích a každoročně zaplaví doslova všechny obchody. Chybí vám tato móda a nechcete čekat zase na jaro? Pak si pořiďte stylové kousky s květinovými prvky již nyní a oživte svůj fádní podzimní šatník něčím novým a netradičním.

Autor: SIMONA-ALTOBELLIAutor: SIMONA-ALTOBELLI

Kostka pro chladný podzim

Trende letošního podzimu je tradičně kostka a kostkované modely. Pokud vám tento prvek doma chybí, pak si obstarejte stylovou kostkovanou košili, pončo nebo třeba zajímavé psaníčko. Tyto výrazné prvky laďte s přírodními barvami, díky kterým nebudou působit tak tvrdě. S černou barvou naopak vynikne výrazná barva i trendy prvek.

Autor: BARBARELA11Autor: BARBARELA11

Fialová nikdy neumírá

Fialová barva není pro každého tou pravou volbou, ale jakmile si ji zamilujete, máte vyhráno, neboť právě fialová bude vždy trendy a rozhodně vám bude slušet. Jedná se o poměrně variabilní barvu, ke které výborně sladíte světlé i tmavé barvy. Co takhle pořídit si fialovou koženou bundu, kterou užijete nejenom na podzim, ale také na jaře a dokonce během chladných letních dní?

Autor: DEBORAH-CALTONAutor: DEBORAH-CALTON

Bez kabátu ani ránu

Bez čeho se na podzim samozřejmě neobejdete, je pořádný kabát. těch najdete samozřejmě neuvěřitelné množství, ale zdaleka ne všechny jsou stylové a moderní. Jaký kabát si na listopad a prosinec obstarat, abyste si neoblékali každý den nic neříkající kousek? Co takhle zkusit variantu se třpytkami?

Autor: NANAWIDIAAutor: NANAWIDIA

Bílá jako symbol luxusu

Bílá barva je beze sporu odjakživa považována za jakýsi symbol luxusu a elegance. A že ji nejčastěji nosíte na jaře nebo ve dnech, kdy je krásně a teplo? Zařaďte bílou i do svého chladného podzimního a zimního šatníku a buďte šik během celého roku.

Autor: STELLAASTERIAAutor: STELLAASTERIA

Článek Co si obléknout do chladných podzimních dní? byl publikován 2. prosince 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...