Gucci - když toužíte po luxusu

Tagy:  značka, gucci, móda, trendy, eshop, nakupování, oblečení, doplňky, obuv

Sponzorované odkazy:

Gucci - když toužíte po luxusu

Každá žena se ráda obléká, miluje šperky a krásnou kosmetiku. Zkrátka jsme takové a čemu muži pravděpodobně nikdy neporozumí, je oddaná láska k přeplněnému šatníku a luxusu. Také si potrpíte na přepychové kousky, které se čas od času objevují na módních přehlídkových molech a také na světových celebritách? Pak se podívejte na nejnovější zimní kousky značky Gucci a zahalte se do luxusu, který vám bude vskutku slušet.

Kabelky Gucci velmi potěší například ženy pracující v kancelářích, kde je třeba dodržovat jistá pravidla a dokonce vnitřní předpisy, jež přesně stanovují, co musíte nosit a co si naopak obléknout nikdy nemůžete. Pakliže si můžete dovolit zainvestovat do nákladnější kabelky, pak se rozhodněte pro tento stylový Gucci kufříček. Ten vám bude sloužit dlouhé roky a stále bude moderní a naprosto dokonalý. Cena kabelky je na e-shopu BROWNSFASHION.COM 48 380 korun.

Autor: BROWNSFASHION.COMAutor: BROWNSFASHION.COM

Kožené kousky byly, jsou a pravděpodobně vždy budou moderní, proto by se ve vašem šatníku měly objevovat. Jestli se vyplatí do něčeho investovat, pak je to v každém případě kožený kus oblečení. Kožená bunda je alfou a omegou a vlastní ji jistě každá žena milující módu. Originálním kouskem je ale netradiční skládaná kožená sukně, která se dokonale hodí do zimního chladného počasí. Sukni seženete na e-shopu MYTHERESA.COM za 78 268 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Vysoké podpatky jsou sexy, o tom není pochyb, avšak není nad komfortní tenisky, ve kterých se cítíte jako v bačkůrkách. Chcete si pokaždé, když půjdete do města, na procházku nebo a nákupy připadat maximálně pohodlně a zároveň trendy a luxusně? Pa si obstarejte tyto bílé kožené ikonické tenisky Gucci, jež nikdy nevyjdou z módy. Cena trendy přepychových tenisek je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM skvělých 11 912 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Jednoduché kalhoty a triko můžete oživit stylovým a luxusní páskem, díky němuž bude najednou zdánlivě obyčejný a jednoduchý outfit vypadat jako vystřižený z módního časopisu. A jaký pásek byste si měli pořídit? Ideálně investujte do černé kožené klasiky, která je variabilní a použitelná k noha druhům kousků, které se vám schovávají ve skříni. Pásek seženete v několika barvách na e-shopu LUISAVIAROMA.COM za cenu 10 999 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Článek Gucci - když toužíte po luxusu byl publikován 31. prosince 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...