5 stylových kousků, které si v únoru musíte pořídit

Tagy:  únor, trendy, móda, nakupování, e-shop, eshop, outfit

Sponzorované odkazy:

5 stylových kousků, které si v únoru musíte pořídit

Únor je v plném proudu a spolu s ním samozřejmě také mnoho nových a aktuálních trendů. Sice je jaro ještě v nedohlednu, nicméně trendy nečekají a proto byste si měli pořídit takové kousky, které obléknete v těchto mrazech, ale také je užijete na začátku jara. Máme pro vás pár skvělých tipů, díky nimž budete zase o kousek napřed a stanete se módní ikonou.

Květovaný kabát

Květy snad nikdy nemohou vyjít z módy a proto se na ně můžete spolehnout prakticky v jakoukoliv roční dobu. Květované kousky užijete koncem zimy a především na začátku jara, pro které jsou kvetoucí rostliny typické. Nevíte, jaký kabát si pořídit, aby byl neotřelý, originální a nápaditý? Pak se nechejte inspirovat tímto stylovým kousek v modré barvě s květinami, jenž seženete na e-shopu HARRODS.COM.

Autor: HARRODS.COMAutor: HARRODS.COM

Vzorovaná sukně

Pod pojmem vzorované oblečení si můžete samozřejmě představit mnoho věcí, a to od prošívání, přes batikování až po nálepky všeho druhu. Tentokrát je ovšem řeč o brokátu nebo alespoň jeho napodobeninách, které jsou nyní v kurzu. Sukně tohoto typu jsou nejenom velice trendy, ale také v tomto chladném počasí zahřejí. Pořiďte si tento kousek v černostříbrné barvě a sukni noste do práce nebo na běžné denní nošení. Cena sukně je na e-shopu MYTHERESA.COM 4 255 korun.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Tříčtvrteční svetr

Svetry v zimě samozřejmě nesmějí chybět, nicméně vedle klasických pletených variant a roláků jsou zde také novinky v podobě takzvaných tříčtvrtečních svetrů, jež dokonale doplňují klasické kousky z vaší skříně. Tento model můžete kombinovat s vysokou pouzdrovou sukní, s vyššími kalhotami nebo naopak s volnějšími kousky, díky nimž svetr vynikne. Na e-shopu WAREHOUSE.CO.UK najdete hned několik druhů v mnoha barvách od nepříliš výrazné béžové, přes jemnou lila až po křiklavě červenou. Cena svetru je na e-shopu skvělých 355 korun.

Autor: WAREHOUSE.CO.UKAutor: WAREHOUSE.CO.UK

Článek 5 stylových kousků, které si v únoru musíte pořídit byl publikován 8. února 2017 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...