Ornamenty kam se podíváte aneb jak je nosit?

Tagy:  dámské oblečení, móda, nakupování, eshop, e-shop, ornamenty, barvy, jaro

Sponzorované odkazy:

Ornamenty kam se podíváte aneb jak je nosit?

Módní výstřelky se neustále mění a pakliže se považujete za milovnice módy a žádné novinky vám neuniknou, pak byste měly mít neustále otevřené oči dokořán. Letošní jaro je plné aktualit a především barev a ornamentů, které vás rozhodně nenechají v klidu. Co by ve vaší skříni nemělo chybět, jsou doplňky a oděvy s netradičními ornamenty, ideálně s výšivkami. Ty nyní doslova zaplavily přehlídková mola. Podívejte se na pár tipů, jež vás okamžitě navnadí k nákupu.

Netradiční kabelky

Kabelek má většina žen mnoho a obzvláště ty, které si potrpí mít ke každému outfitu jiný kousek. Kabelek existuje neuvěřitelné množství a proto se nelze divit, pokud vám zabírají polovinu bytu. Kožená kabelka je základ a letošní jaro může být skvěle osvěžena ještě o zajímavé ornamenty jako jsou jednoduché květy, ale také inspirace etnikou. Zajímavou změnou jsou také zdobená ucha a ramínka kabelek. Podívejte se například na e-shop NORDSTROM, kde si jistě vyberete.

Autor: STEVEMADDEN.COMAutor: STEVEMADDEN.COM

Boty tak trochu jinak

Co se obuvi týče, většina žen se drží zkrátka a vybírá si poměrně univerzální kousky, které se hodí téměř ke všemu. Největším odvazem pak bývají výraznější barvy nebo netypické materiály jako třeba semiš. Co je novinkou a naprostým hitem letošního jara, jsou boty se vzory a vyšíváním. Řeč je jak o teniskách, sportovních botaskách, tak o polobotkách nebo balerýnkách. Možností je nespočet, tak vybírejte a nakupujte do zásoby. Botičky seženete takřka ve všech svých oblíbených obchodech.

Oživte svršky

Nejrůznější nápisy, výšivky a motivy nejsou u triček a topů žádnou novinkou či dokonce zvláštností. Kde se ale takové prvky příliš doposud nevyskytovaly, byly právě bundy a kabáty. Nebojte se být trochu jiné a netradiční a obstarejte si svršky s ornamenty, jež dokonale ladí jak ke společenskému a elegantnějšímu oblečení, tak k otrhaným džínám nebo leginám. Ve fantazii se meze nekladou, proto buďte kreativní a nápadití.

Autor: FASHIONETTE.COMAutor: FASHIONETTE.COM

Článek Ornamenty kam se podíváte aneb jak je nosit? byl publikován 25. dubna 2017 v 13.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...