Odvážné topy aneb i prádlo může být vidět

Tagy:  dámská móda, dámské oblečení, nakupování, e-shop, móda, spodní prádlo, krajka, top, podprsenka

Sponzorované odkazy:

Odvážné topy aneb i prádlo může být vidět

Spodní prádlo bylo ještě do nedávna považováno za jakési tabu, které, patří pod oblečení a vidět jej můžete vy sami v zrcadle anebo případně vaše drahá polovička. Dnes jsou ale v kurzu takové kousky, které mohou být vidět a dokonce vypadat naprosto skvěle a elegantně. Ovšem v případě odhalování krajek a toho nejintimnějšího prádla je třeba postupovat velice opatrně a s rozvahou. Podívejte se, jaké modely jsou v kurzu a jistě vám dokonale padnou.

Krajkový top

Topů můžete sehnat neuvěřitelně mnoho a pravdou je, že jich ve skříni není nikdy dost. Jednoduché halenky i trička lze střídat dle libosti i několikrát za den, proto se nebojte experimentovat a obstarat si trochu odvážnější novinky. Skvělou volbou jsou smyslné topy s krajkovou aplikací. Například tento top má ve vrchní části příjemnou krajku v černé barvě, jež se dokonale hodí k elegantnímu saku nebo bolérku. Cena topu s krajkou je na e-shopu NASTYGAL.COM 985 korun.

Autor: NASTYGAL.COMAutor: NASTYGAL.COM

Body se síťkou

Přiléhavé body by v žádné skříni nemělo chybět a pakliže módu sledujete a potrpíte si na aktuální trendy, pak po dobrém a kvalitním body vždy sáhnete. Kousek, jež je žhavou novinkou co bude v kurzu i na podzim, nejenom na jaře, je body s přitažlivou síťkou v oblasti hrudníku. Top by měl odhalovat křivky, ale zakrývat choulostivé oblasti prsou, jež by neměly být vidět. Body v černém provedení, ale i v jiných barvách seženete na e-shopu SHOPBOP.COM za 4 170 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Košilka nebo tílko?

Když se podíváte do svého šatníku, tak možná zjistíte, že v něm skrýváte hned několik tílek, která patří do sekce spodního prádla, neboť je nosíte pod oblečení, a to především v zimě. Takových kousků seženete mnoho v prodejnách se spodním prádlem, proto s jejich koupí nebude žádný problém. A že vás doposud nenapadlo si obdobné tílko obléknout například k sukni nebo vyšším džínám? Pak model vyzkoušejte, jistě budete nadšeni. Například toto tílko seženete na e-shopu NORDSTROM.COM již za 1 475 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Krajková podprsenka i do kanceláře

Krajkovou podprsenku má doma ve svém repertoáru spodního prádla drtivá většina žen, o tom není pochyb. Ale pravděpodobně krajkové spodní prádlo nosíte schované pod šaty nebo halenkou. Nyní trendy trochu postoupily a můžete si dovolit ukázat podprsenku dokonce v kanceláři nebo na společenské události. Obstarejte si takzvanou body podprsenku s krajkou, která zahaluje poprsí a díky svým zajímavým ramínkům a okrajům působí senzačně. Podráždíte smysly, ale zůstanete v mezích vkusnosti. Cena podprsenky je na e-shopu HOLLISTERCO.COM skvělých 415 korun.

Autor: HOLLISTERCO.COMAutor: HOLLISTERCO.COM

Článek Odvážné topy aneb i prádlo může být vidět byl publikován 21. května 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...