Buďte trendy ve výrazných barvách

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, eshop, nakupování, jaro, léto, květen, červen

Sponzorované odkazy:

Buďte trendy ve výrazných barvách

Barvy jsou něco, co by na jaře a v létě ve vašem šatníku nemělo chybět, o tom není sporu. Možná sin a výrazné barvičky příliš nepotrpíte a jste zvyklí se oblékat spíše do tmavých nebo nepříliš výrazných odstínů. To je ovšem ohromná škoda, neboť právě v tomto ročním období můžete senzačně zazářit. Blondýnky, brunetky, černovlásky i zrzky si jistě najdou tu svojí oblíbenou barvu a pokud je ve slunečných a živých dnech budete kombinovat, máte vyhráno. Jaké barvy jsou nyní trendy? Máme pro vás bezva tipy!

Žlutá opět v kurzu!

Barva, která může působit trochu kontroverzně a ne každý se v ni najde, je žlutá. Její popularita však v letošním období výrazně stoupla, proto byste se na tuto sluníčkovou barvu měli zaměřit I vy. A jaké kousky si ve žlutém provedení obstarat? Vsaďte na výrazné šaty do práce, pořiďte si kvalitní koženou kabelku nebo třeba espadrilky, co se skvěle hodí k jednoduchým džínům nebo bílému letnímu overalu. Ve fantazii se meze nekladou, tak hurá do obchodu pro žluté zázraky.

Autor: LOLAALMALKIAutor: LOLAALMALKI

Červená a růžová jako skvělá kombinace

Nejspíš jste si ještě před několika málo lety vůbec nedovedli představit, že byste sin a sebe oblékli barvy, jež zdánlivě nejdou dohromady. Taková červená a růžová se k sobě údajně nehodí, ale zkusili jste si obléknout šaty ze zbrusu nových kolekcí značek Reserved, Topshop nebo Zara? Pak je vyzkoušejte, neboť okamžitě zjistíte, že červená v kombinaci s výraznou růžovou jsou jednoduše tou správnou volbou. Barvy díky své výraznosti navíc snesou i bledou pokožku, čili je mohou obléknout i ty ženy, které ještě nestačily nachytat jarní bronz.

Měděná letí!

I letošní rok jsou v kurzu metalické barvy, jež jsou na vrcholu už několikátou sezónu po sobě. Metalické odstíny od stříbrné, přes zlatou, měděnou a bronzovou byly trendy i v zimě a na podzim, takže koupí doplňku jako je kabelka nebo obuv či pásek rozhodně neprohloupíte a jedná se o skvělou investici. Známé luxusní značky přicházejí s řadou doplňků v metalickém provedení, proto se nezdráhejte trochu investovat. Další skvělou volbou jsou pak skládané sukně v delším provedení, jednoduché topy nebo třeba plavky, ve kterých se blýsknete na každé pláži.

Autor: BADASSBABYBOOMERAutor: BADASSBABYBOOMER

Článek Buďte trendy ve výrazných barvách byl publikován 3. června 2017 v 18.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...