Co si nezbytně vzít a nezapomenout k moři?

Tagy:  dámské oblečení, eshop, nákupy, sukně, motivy, modely, léto, plavky, doplňky

Sponzorované odkazy:

Co si nezbytně vzít a nezapomenout k moři?

Letní dovolené jsou v plném proudu a pokud se na dovolenou k moři teprve chystáte, pak byste si neměli zapomenout určité nezbytnosti. Řeč ovšem není o nožíku, síťce proti komárům nebo repelentu, nýbrž o oblečení a doplňcích. Chcete i na dovolené vypadat skvěle a být za hvězdu za každé situace? Pak vám těchto pár trendy kousků v zavazadle nesmí chybět.

Krajka na mnoho způsobů

Stejně jako v předešlých letech, i letos je maximálně v kurzu krajka a vše, co je z ni vyrobeno. A protože je tento materiál pro léto jako stvořený, neměla by vám krajka na dovolené v žádném případě chybět. Krajkových kousků si přitom na dovolenou můžete pořídit neuvěřitelně mnoho. První volbou jsou například krajkové šaty ve světlých odstínech, které se dokonale hodí na romantickou večeři, ale také pro procházku městem. Dalším variantou krajky jsou pak nejrlznější topy, tílka, ale rovněž plavky, jež jsou beze sporu velmi originální a netradiční. Krajkové můžete mít také páskové boty nebo kabelku.

Plavky trochu jinak

Bez plavek se na dovolené rozhodně neobejdete a obzvláště ne v případě, jedete-li k moři. Druhů plavek je neuvěřitelně mnoho a záleží čistě na vás, do čeho zainvestujete. Ohled byste samozřejmě měli brát také na vaši postavu a barvu kůže. Bledým ženám bílé plavky příliš neprospějí. Vedle klasických trojúhelníčkových bikin si s sebou zabalte také netradiční jednodílnou variantu s průstřihy, třásněmi nebo třeba s vtipným nápisem. Jednodílné plavky navíc optocky prodlouží nohy a zakryjí případně větší bříško.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Tetování pouze na dovolenou

Zapomenout byste rozhodně neměli ani na stylové módní doplňky a šperky. Ovšem nosit na krku v horkých dnech náhrdelníky, může být velmi nepříjemné a dokonce je zde možnost alergických reakcí. Zaměřte se proto raději na netradiční letní tetotávíní ve zlaté nebo trendy stříbrné barvě. Letní tetotání seženete v obchodech s módou, na módních e-shopech, ale také ve vašich oblíbených parfumeriích. Je libo ornamenty, rostlinné motivy nebo třeba vaše znamení zvěrokruhu?

Šátek jako multifunkční doplněk

Velmi praktickým a vskutku multifunkčním módním doplňkem je také šátek. Ten lze nosit jako tílko nebo jednoduchý topík, ale také coby čelenku do vlasů. Šátek vás ochrání během horkých dní na pláži a stejně tak se stane trendy doplňkem do města nebo na promenádu. Pamatujte, že čím barevnější, tím v létě lepší.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Článek Co si nezbytně vzít a nezapomenout k moři? byl publikován 26. června 2017 v 18.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...